Loader
Loader

DK-CAMP kataloger

Der er nu noget ved at komme ud i den friske danske natur, opleve de mange flotte og spændende steder i hele Danmark. Hos DK-CAMP finder du over 230 campingpladser i hele Danmark lige fra Nordjylland til Bornholm, og du får nemt det forkromede overblik over de enkelte pladser, områder og meget mere. Så skal sommerferien gå til Bornholm, Vestjylland, Sjælland eller et andet sted i Danmark, så får du en del hjælp ved starte søgningen hos DK-CAMP.

Sommerferie i Danmark

Der er rigtig mange gode grund til at holde sommerferie i Danmark, og gider du ikke rigtig sommerhus eller badehotel, så kan en campingferie være noget for jer. Det behøver ikke altid være camping i udlandet som ved Lago Maggiore, Polari, Prairies de la Mer, Cisano og hvad de ellers hedder. Det kan foregå på mange måder, hvor campingvognen selvfølgelig er blandt den lidt mere luksuriøse valgmulighed. Men du kan selvfølgelig også vælge at tage afsted med telt, og så benytte dig af de ordnede forhold på campingpladsen. Og hvis du tror campingpladser teknisk set bare er en stor græsmark og en lille kiosk, så kan du godt begynde at tro om igen. For mange af dem er blevet moderniseret så de har køkkenfaciliteter, badfaciliteter, legeland, vandland, pools, og alt hvad man kan forestille sig af underholdning til hele familien. 

På DK-CAMP kan du både søge i specifikke områder du ønsker at bo, men også efter hvilke faciliteter du ønsker hos den pågældende campingplads. Det kunne f.eks. være at det skal ligge tæt på en by, have en biograf, have dyr på pladsen, have heste, kondistier, minigolf, vandcykler, teater, ligge tæt på strand, have pool, have vandland, massage og meget meget mere. Med andre ord et perfekt overblik så du kan planlægge den ferie der passer dig og din familie bedst. 

Lej en feriehytte

Er du ikke så glad for at skulle bo i hverken campingvogn eller telt, så har du mange steder også mulighed for at leje en hytte med forskellige faciliteter som f.eks. køkken og toilet, vand, bad m.fl. På den måde kan du udnytte campingpladsernes faciliteter, men stadig føle dig derhjemme eller i et sommerhus. 

Glamping - glamourøs camping

Vil du gerne have luksus til den helt store guldmedalje, men stadig være tæt på naturen og ned i gear, så bør du virkelig overveje konceptet glamping. Glamping er nemlig en kombination af ordene camping og glamour, så her er der lidt mindre våde soveposer og flade luftmadrasser, og meget mere luksus. 

Glamping er i særdeleshed til dig der gerne vil have en anderledes oplevelse af camping, hvor du får alle de naturnære oplevelser, nem adgang til vandrestier, cykelruter og andet, og vågne til fuglefløjt hver morgen mens solens stråler stille banker på, men som samtidig ikke gider bøvle med et telt, teltpløkker og alt det besværlige. Her får du det hele serveret på et sølvfad, så du kan koncentrere dig om at nyde det du er kommet for: ferien. 

Så om du er til helt klassisk camping i telt eller blevet tiltrukket af tanken om Glamping, så kan DK-CAMP hjælpe dig godt på vej. Vil du læse mere om dem, kan du gøre det her.