Loader

Udvalgte tilbud fra DESIGNA

Loader

Kataloger fra DESIGNA

Hvor der er hjerterum, er der pusterum og dette er netop noget, som du finder inspiration til i et DESIGNA katalog. For i DESIGNA lægger man vægt på at skabe rum – både køkkener, bad og garderobe – der passer til enhver smag og til ethvert behov, og som til fornuftige priser tilføjer værdig til din hverdag. For der skal være plads til alle og familiens medlemmer skal trives i husets rum. Så har du brug for inspiration til dit nye hjerterum, er et DESIGNA katalog et godt sted at starte.

Kort sagt er DESIGNA et køkkenfirma, der skaber rum, hvor der både er plads til det perfekte og det uperfekte – præcis som livet udfolder sig. Og der er tænkt på detaljen. Der er forståelse for, at vi som mennesker har brug for alt fra enerum, albuerum, hyggerum, grinerum, græderum og spiserum til legerum, kysserum, læserum, tænkerum, snakkerum og drømmerum.

Og der lyttes til dine behov. For i DESIGNA er man først tilfreds, når du er tilfreds og har fået det køkken, bad eller gaderobe, som du og dine familie drømmer om. Derfor er udbuddet også stort i DESIGNA, så du kan være sikker på, at få lige præcis det, der passer til dine behov. Dette afspejles i et DESIGNA katalog, hvor du finder et stilsikkert sortiment, der mikser trends med tidløse klassikkere. Med DESIGNA får du ingen fikse ideer, men derimod garanti for flotte funktionelle køkkener, der holder en moderne stil og som modstår dagens slid og brug. Et DESIGNA køkken går altså hånd i hånd med din måde at leve livet på og med over 20 års erfaring, kan du være sikker på at få dansk produceret møbelkvalitet i særklasse.

Du finder DESIGNA i hele landet. Dette både på Bornholm, Sjælland, Fyn og Jylland, så du kan være sikker på, at der er en butik nær dig. Der er altså ingen undskylding for ikke at tage et smut forbi DESIGNA og kigge nærmere på varen.

Du kan læse kataloget her på siden og lade dig fortrylle af en vidunderlig verden af lækre køkkener, masser af nyheder, smukke bade og fantastiske gaderobe-løsninger. Der er 148 fantastiske sider at bladre igennem, hvor du møder stilarter som Orra Opaco, Tico og Venedig.