Loader

Udvalgte tilbud fra Datamarked

  Loader

  Datamarked kataloger og produkter

  Er du på udkig efter en ny smartphone eller måske en ny computer? Og har du ikke noget imod at det er brugt så du derimod kan spare lidt penge? Så tag et kig på det store udvalg fra Datamarked, som netop har specialiseret i at sælge brugt elektronik til hjemmet, til lave priser. Og ved at købe brugt elektronik er man også med til at forlænge levetiden på elektronikken, og spare på ressourcerne. 

  Nyt er ikke nødvendigvis bedre

  Der er mange der gerne vil have den nye iPhone eller den nyeste Macbook når de kommer ud, men det er også vigtigt at afstemme ens egne behov. Måske du i virkeligheden kan klare dig med sidste års model, som du så endda kan købe til en langt lavere pris, specielt hvis den gerne må være brugt. 

  Hos Datamarked har de gjort det til deres kernekompetence at købe brugt elektronik, sætte det istand, og sælge det videre så du som forbruger får et fuldstændig fejlfrit produkt, der dog har lidt tid på bagen. Til gengæld sparer du lidt penge frem for at købe det fra nyt. 

  Sælg din iPhone, smartphone, computer eller andet

  Datamarked fungerer lidt anderledes ift. andre virksomheder der køber elektronik, da de ikke køber fra privatpersoner. Derimod køber de fra virksomheder hvor de som minimum modtager 20 enheder ad gangen. Og så må det max være 8 år gammelt, så du ikke får produkter der er forældet. 

  Så det er desværre ikke her du kan sælge din gamle gamercomputer. 

  Alt fra Macbooks til iPads

  Datamarked har et stort udvalg af forskellige elektronik der gør det muligt for dig at finde lige præcis den enhed du søger. Blandt de mest populære varer finder man bærbare fra Lenovo, HP, Dell, og Macbooks, samt telefoner fra Apple og Samsung, iPads, Macbooks og meget mere. 

  Oplagt for børnene 

  Alle forældre der har udleveret en tablet eller smartphone til deres barn, har fået dårlige nerver af at se hvordan de enheder bliver håndteret, kastet rundt, og tabt på gulvet. Så er tiden nået hvor de yngste i husstanden skal have en telefon eller andet, så kan det vitterligt være en god idé at købe brugte udgaver, så det ikke gør nær så ondt at se det blive kastet rundt. 

  Om Datamarked

  Datamarked har siden 20080 specialiseret sig i at købe brugt elektronik og IT-udstyr hos større virksomheder - både i Danmark, men også i øvrige europæiske lande. Her har fokus været alt fra iPhones til stationære computere, hvor op mod 90% af indmaden kan genbruges, og de sidste 10% istandsættes i lokalerne i Nørresundby. Herefter er det klart til at blive solgt videre til private forbrugere, samt et stort netværk af erhvervskunder. 

  Nøgleordet er cirkulær økonomi, og selvom udstyret er blevet afskrevet økonomisk, er det ikke ensbetydende med at det ikke længere kan bruges. Her kommer Datamarked ind i billedet og giver nyt liv til gammel og brugt elektronik. Udover de åbenlyse økonomiske fordele ved at købe brugt IT udstyr og smartphones, så har det også en kæmpe fordel for miljøet, da en større del af den ellers brugte elektronik kommer i brug igen, i stedet for at skulle smides ud for bestandigt. 

  Du kan læse mere om Datamarked her.