Loader

Udvalgte tilbud fra Dagli'Brugsen

Loader

Dagli'Brugsen

Dagli’ Brugsen er dit lokale supermarked, hvor du altid finder super kvalitet til en super pris. Uanset om du er på udkig efter gode ingredienser til aftensmaden, færdigretter eller andre dagligvarer – hos Dagli’ Brugsen finder du det, du leder efter. Dagli’ Brugsen er del af Coop Danmark, hvilket betyder gode priser og løbende gode tilbud. Dem hjælper vi dig hver uge med at holde styr på og præsenterer dem for dig her på siden.

Et moderne, lokalt koncept

Dagli’ Brugsen har eksisteret i mange år efterhånden. I 2015 fik så det nye koncept ”Fremtidens Dagli´Brugs” premiere i Coop-kæden. Det nye koncept betyder, at mange butikker på landsplan undergår en række større forandringer for at blive endnu mere kundevenlige i fremtiden og leve op til forbrugernes forventninger. 28 butikker på landsplan er allerede omstillet til det nye koncept, og flere vil følge de kommende år.

Målet med fornyelsen er at gøre det mere attraktivt at handle lokalt. Af denne grund tilføres der nye elementer i butikkerne, der skal gøre dem til naturlige samlingssteder for det lokale liv. Allerede i dag har de lokale Dagli’ Brugsener en række tillægsfunktioner såsom posthus, bank og apotek, men i fremtiden skal er målet at tage skridtet videre med blandt andet mødelokaler til borgerne, friskbrygget kaffe og forskellige måltidsløsninger.

Kvalitetsvarer til gode priser

I din Dagli’ Brugsen handler du ikke bare lokalt, men også til gode priser. Ud over faste gode priser på kvalitetsmærker som Änglamark, Smag forskellen, C, Coop og X-tra har du løbende mulighed for at gøre et kup med de gode priser på ugentlige tilbud. Dagli’ Brugsens varesortiment er resultatet af et unikt leverandørsamarbejde, hvor mange forskellige behov varetages på samme tid, så hver enkelte kan finde det, han eller hun leder efter.

Del af Coop.dk

Selvom der er tale om lokale købmandsforretninger, så har Dagli’ Brugsen-konceptet en klar fordel: Man er del af den store Coop-familie. Coop Danmark er landets største dagligvarevirksomhed og driver ud over Dagli’Brugsen også Kvickly, Super Brugsen, Lokal Brugsen, Irma, fakta og irma.dk. Alt i alt er der tale om 1200 butikker og 38.000 medarbejdere på landsplan og en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kroner.

Gå ikke glip af et godt tilbud

Vi hjælper dig, så du ikke kommer til at gå glip af et eneste tilbud. Du kan enten vælge at benytte søgefunktionen her på siden til at søge direkte på et bestemt mærke eller en vare, eller også kan du lade dig inspirere til dine indkøb af den nyeste tilbudsavis. God fornøjelse med dine indkøb i Dagli’ Brugsen.