Loader
Loader

Coolshop

Hos Coolshop spreder de glæde i form af underholdning, leg, livstil og oplevelser. Her finder du godt og vel alt indenfor sjove dimser og dimsedutter, og sikkert også et langt bredere udvalg end du lige har regnet med. Og med over 100.000 anmeldelser på Trustpilot kan du roligt og trygt gøre dine køb her, om det så er konsolspil, badebassiner, eller gadgets. Her på siden finder du nogle af de bedste, vildeste og sjoveste produkter og endda på tilbud. 

Alt til legesyge

Er du et stort legebarn, så vil du føle at du er havnet i himmerige når du kigger nærmere på Coolshops udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Her finder du alle de fedeste produkter fra brands som LEGO, musikinstrumenter, dukker og dukkehuse, biler og køretøjer, brætspil, løbehjul, fjernstyrede biler og meget mere. Så mangler du et soppebassin eller en stor trampolin til haven, eller måske noget nyt LEGO til samlingen, så er du i den grad kommet til det helt rigtige sted. Om du har en iPhone eller en Android, så finder du masser af sjove og skæve gadgets. 

Gadgets er der sjovt nok også masser af til store og små priser, og kun fantasien sætter grænser i hvad der reelt set kan købes. Hvad siger du f.eks. til et Slush Ice maskine til hjemmet, Tiki krus, en diamant karaffel, en Mystisk 8 Ball eller måske en kuglepens fiskestang? Kan du drømme dig til det, så kan du næsten med garanti finde det i Coolshops sortiment. 

Spil og konsoller

Er du gamer til fingerspidserne, eller bare en der synes det er lidt hyggeligt fra tid til anden at tænde op i din Nintendo Switch eller måske din Playstation, så finder ud også det hele hos Coolshop. Lige fra konsoller til spil. Måske det er blevet tid til at opgradere den gamle Playstation til en 4'er eller måske den nye 5'er, kigge nærmere på en Xbox 360, One eller Series X, udvide sortimentet med en Nintendo 3DS, en DS/DSi, Switch eller måske en Wii, og her er der gode tilbud at finde. 

Og når spillene skal købes så er det med titler som FIFA, F1, Minecraft, GTA, Call of Duty m.fl. 

Mere end bare gadgets og mandehørm

Men faktisk finder du også langt mere end blot gadgets, legetøj og spilkonsoller hos Coolshop, for selvom det måske er her rejsen er startet, så inkluderer sortimentet nu langt mere. F.eks. finder du alt til babyen fra stofbleer til bæreseler, køkkenmaskiner, knive, tallerkener til køkkenet, kufferter og tasker til rejsen, save, skruemaskiner og andet godt til gør-det-selv manden, og endda fra brands og mærker som står for kvalitet. Det gælder bl.a. HAY, Bitz, Ferm Living, Eva Solo, Kähler, Philips, Rosendahl, Kay Bojesen og mange flere. 

Og du får fri fragt på alle leverancer! De priser du således ser, er det du ender med at betale. Så find det perfekte tilbud, eller vent måske endda til de holder udsalg eller Black Friday løber af stablen, for hos Coolshop går du ikke helt galt i byen. Læs mere her