Loader
Loader

Kæmpe sortiment hos ComputerSalg

Hos ComputerSalg kan du være sikker på at finde lige præcis dét, som du står og mangler. Webshoppen har et kæmpe udvalg af de mest populære varer, og der er mere end 1,4 mio. produkter online! Webshoppen har været live siden 1999, og har med sine mange år i æteren godt styr på tingene. I 2019 blev ComputerSalg kåret som den bedste webshop indenfor kategorien ’telefoni’ af Pricerunner – og du kan roligt lade dig inspirere af de mange varer på shoppen.  

Hvad du mangler, skal du finde

Og det er simpelthen uden undtagelser. For selvom giganten hedder ’ComputerSalg’, kan du altså finde rigtig mange varer, som ikke nødvendigvis har noget med elektronik at gøre. Du kan fx finde et nyt armatur til køkkenvasken, en boremaskine til gør-det-selv projektet eller champagneglas til nytår. Du kan selvfølgelig også finde alt inden for elektronik som en ny computerskærm, hovedtelefoner eller en ny smartphone. 

Altid gode tilbud

I det kæmpe store varesortiment kan du altid finde et super tilbud på det, som du har brug for. ComputerSalg har varer inden for kategorierne ’Elektronik & Kontor’, ’Husholdning’, ’Hus & Have’, ’Sport’, ’Leg & Fritid’, ’Kontor’, ’El & VVS’, ’Mad & Vin’ samt ’Bøger’. Find det bedste tilbud på det nyeste sportsur, det elektriske løbehjul eller måske trampolinen til haven hos ComputerSalg. 

Historien bag

ComputerSalg.dk startede tilbage i 1996 som en detailbutik, hvor vareudvalget bestod computere, hardware og software. 3 år senere i 1999 udvidede de med online salg, og siden da har virksomheden kun vokset sig større. Virksomheden er i rivende udvikling, og der skyder både fysiske forretninger op og vareudvalget udvides konstant.