1 aktive tilbudsaviser fra ComputerCity

Tilbudsaviser fra ComputerCity

ComputerCity blev etableret i Glostrup i maj 1992 og har 15 varehuse i Skandinavien, heraf 7 i Danmark i Glostrup, Næstved, Odense, Roskilde, Aalborg, Aarhus og på Østerbro i København. ComputerCity er familieejet og en del af SIBA-koncernen. Sortimentet i ComputerCity er stort og giver dig mere at vælge mellem. I ComputerCity finder du stationære og bærbare PC'er og tilbehør, TV, Home Cinema, multimedia, monitorer, printere, scannere, netværk, MP3/iPods, kameraer, mobiltelefoner, GPS, komponenter, kabler, forbrugsstoffer, medier og tilbehør. Hos ComputerCity har du altid lov til at forvente et præcist svar og et kvalificeret råd når du skal vælge det helt rigtige udstyr.

ComputerCity har et bredere og dybere udvalg indenfor PC, TV og tilbehør end du ser andre steder. ComputerCity har 7 store varehuse i Danmark og de er alle fyldt med nyheder og stærke aktuelle tilbud.

Læs ComputerCitys katalog og find alle de gode og billige tilbud.JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.