0 aktive tilbudsaviser fra City2

Tilbudsaviser fra City2

En City 2 tilbudsavis er godt fyldt med de utroligt mange tilbud, der altid kører i det kæmpe shopping center i Høje Taastrup.

City 2 shopping center åbnede i 1975 og var inspireret af de amerikanske shopping malls. Siden er City 2 blevet moderniseret op til flere gange for at tilpasse sig tidens tendenser og shopping behov.

Den største butik i City 2 er føtex. Derudover har City 2 også en stor biograf med 9 sale. City 2 ejes af Danica Pension, men drives og administreres af Steen & Strøm Danmark.

I City 2s tilbudsavis kan du finde gode og billige tilbud til både børn og voksne. City 2 har et stort udvalg af tøjbutikker, dagligvarebutikker, elektronikbutikker og meget mere. Blandt de mange butikker er Bog & Ide, BR legetøj, Fona, føtex, H&M, Imerco, Jack & Jones, Matas, Skoringen, SPORTMASTER, Synoptik, The Body Shop, Tøjeksperten og mange flere. Alle de mange butikkers slagkraftige tilbud er nøje udvalgt og samlet i den flotte City 2 tilbudsavis.

I City 2s tilbudsavis kan du også se hvilke spændende events City 2 har. Her er der alt lige fra koncerter til underholdning for de mindste.

Læs City 2s tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.