City Vest

0 aktive tilbudsaviser fra City Vest

Udvalgte tilbud fra City Vest

Se alle City Vest tilbud

    Tilbudsaviser fra City Vest

    En City Vest tilbudsavis samler de allerstærkeste tilbud, der kører for tiden i det store shoppingcenter i Brabrand. I City Vests tilbudsavis finder du den absolutte elite af de mange gode tilbud, så du kan spare det maksimale på det, du leder efter. En god shoppingtur i Brabrand starter i en City Vest tilbudsavis.

    City Vest er et storcenter som blev opført i 1972 og drives i dag af Steen & Strøm koncernen. Centeret er løbende blevet moderniseret og udvidet - senest i 2008 med et helt nyt glastag. Du finder 65 butikker og 2 supermarkeder hos City Vest og derudover er der et stort madtorv med alt hvad ganen begærer. Og så har City Vest selvfølgelig også gratis P-pladser - hele 1.500 stk.

    I City Vests tilbudsavis finder du masser af gode tilbud på tøj til børn og voksne, legetøj, tasker, køkkenudstyr, elektronik, sportsudstyr, sko, smykker, personlig pleje og selvfølgelig mad. Derudover kan du i tilbudsavisen følge med i de mange spændende aktiviteter i centret, f.eks. koncerter, shows, konkurrencer og meget mere. Så tøv endelig ikke med at slå et smut forbi det flotte shoppingcenter i Brabrand – en City Vest tilbudsavis er det perfekte sted at starte.

    Læs City Vests tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.