Loader

Udvalgte tilbud fra City Vest

Loader

Tilbudsaviser fra City Vest

En City Vest tilbudsavis samler de allerstærkeste tilbud, der kører for tiden i det store shoppingcenter i Brabrand. I City Vests tilbudsavis finder du den absolutte elite af de mange gode tilbud, så du kan spare det maksimale på det, du leder efter. En god shoppingtur i Brabrand starter i en City Vest tilbudsavis.

City Vest er et storcenter som blev opført i 1972 og drives i dag af Steen & Strøm koncernen. Centeret er løbende blevet moderniseret og udvidet - senest i 2008 med et helt nyt glastag. Du finder 65 butikker og 2 supermarkeder hos City Vest og derudover er der et stort madtorv med alt hvad ganen begærer. Og så har City Vest selvfølgelig også gratis P-pladser - hele 1.500 stk.

I City Vests tilbudsavis finder du masser af gode tilbud på tøj til børn og voksne, legetøj, tasker, køkkenudstyr, elektronik, sportsudstyr, sko, smykker, personlig pleje og selvfølgelig mad. Derudover kan du i tilbudsavisen følge med i de mange spændende aktiviteter i centret, f.eks. koncerter, shows, konkurrencer og meget mere. Så tøv endelig ikke med at slå et smut forbi det flotte shoppingcenter i Brabrand – en City Vest tilbudsavis er det perfekte sted at starte.

Læs City Vests tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.