Loader

Udvalgte tilbud fra Citroën

Loader

Kataloger fra Citroën

Citroën Danmark er en del af K.W. Bruun Import A/S og har i næsten 100 år haft tradition i landet. Citroën er i dag repræsenteret i ca. 100 lande. Det populære franske bilmærke blev grundlagt af André Citröen, som på mange måder en kreativ og nyskabende mand. I dag bærer Citroën stadig samme præg: Det er optimistisk, kreativt og ønsker at give en helt speciel oplevelse. Med sloganet BE DIFFERENT, FEEL GOOD, er Citroën fokuseret på din unikke oplevelse med komfort.

Citroën er det eneste bilmærke der har vundet tre officielle mesterskaber fra Automobile Federation og i 2015 solgte de på verdensplan 1,2 millioner biler. Med autoriserede forhandlere over hele Danmark sælger de deres biler og yder den bedste hjælp til deres kunder.

Modeller

Citroën’s sortiment inddeler sig i personbiler, firmabiler og de såkaldte DS Biler. Citroën DS var en bil, som Citroën producerede i året 1955 ved messen i Paris. Denne bil i topklasse var en traditionsbryder og noget helt specielt. Den var med til at demonstrere innovation, elegance og prestige. Der var tale om den nye Citroën DS, der i dag stadig står som en legende. Citroën DS bilerne i dag har arv fra den ikoniske DS 19. De er stilfulde, komfortable og dynamiske.

Privatleasing - Til dig med de gode overvejelser

Mange kunder har en masse overvejelser før de køber en ny bil. Køb af en ny bil skal være let og lækkert, med en overskuelig økonomi og uden bekymringer om skjulte udgifter eller værditab af din bil. Citroën tilbyder dig privatleasing for din nye Citroën. I din leasingperiode betaler du et fast beløb hver måned, og bestemmer selv perioden. Privatleasing er til dig, der vil have tryghed og overblik over din økonomi.

Citröen Erhverv – Og dig

Har du planer om at købe en varebil? Citroën vil sørge for at du får den bedste vejledning, når du vælger din varebil. Om du har spørgsmål til modellen, motoren, størrelsen, komfortudstyr osv., så vil Citroën forstå dine og din bils behov. De kører kampagner og tilbud på vare- og firmabiler såvel som personbiler.

Vil du høre mere om Citroën’s tilbud?

Minetilbud.dk har samlet alle relevante tilbud til dig, her på siden.