Loader

Udvalgte tilbud fra Christina Jewelry & Watches

Loader

Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches er lige til den kvalitets glade æstetiker der gerne vil finde sit unikke tilbehør for en billigere pris, og her kan du finde de gode tilbud. Christina smykker fremstilles af sterlingsølv med ægte ædelstene og diamanter og Christina Watches er af autentisk schweizisk kvalitet. Du kan finde mange smykker med særpræg, og specielt Dronninge og Prinse Uret er karakteriseret med romertal og inspiration fra Barokken.

Derudover kan du også bladre dig igennem udvalget af Christina Charms med smukke ædelstene og kollektionen af smykker med stjernetegn.

Her på siden kan du finde samtlige tilbudsaviser med forhandlere der sælger et bredt udvalg af Christina smykker, og du kan nemt browse igennem tilbuddene for at finde smykket for dig. Der er alt fra ure og armbånd til øreringe og halskæder alt sammen i matchende stil skabt i ægte materialer.

Christina historie og priser

Christina Hembo startede sammen med partneren Claus Hembo oprindeligt virksomheden Christina Jewelry & Watches med ideen om diamantbesatte ure. Siden da har hun både leveret Christina smykker til udlandet og Christina Watches til de kongelige. Christina har vundet mange priser for hendes kvalitets smykker, den første værende Årets kvindelige iværksætter 2008 og den seneste værende Børsens Gazellepris i 2016, som kårer den danske vækstelite. Udover disse to har hun vundet fem andre priser.