1 aktive tilbudsaviser fra CBC

Tilbudsaviser fra CBC

En CBC tilbudsavis tilbyder dig gode priser på computere og computertilbehør. Ekspertisen er høj og udvalget bredt hos de ca. 65 forretninger spredt rundt omkring i landet. CBC tilbudsaviser er spækket med de førende mærkevarer, notebooks, printere, software og computerspil, så du altid kan gøre dig den bedste handel.

CBC Din Lokale IT-partner blev etableret i 1993 med udgangspunkt i den daværende Commodore forhandlerkreds, som markedsførte sig under navnet Commodore Business Center. I dag er CBC Din lokale IT-partner Danmarks største og ældste IT kæde med over 65 forretninger landet over. CBC har hjemsted i Fredericia, hvorfra der laves indkøbsaftaler, markedsføring og uddannelse samt konceptudvikling.

CBC Din lokale IT-partner henvender sig både til private, erhvervsvirksomheder og forretninger. De CBC partnere der henvender sig til de private forbrugere, forhandler førende mærkevarer inden for PC'er og notebooks, printere og periferiprodukter samt software, spil og andre PC relaterede produkter. Derudover bygger CBC gerne PC'er efter dit behov og alle butikker har deres eget serviceværksted. Her får du god service med et smil.

Så giv CBCs tilbudsavis et kig, find de bedste tilbud og smut ned i en af deres butikker. Så skal du nok gøre dig en god handel.

Læs CBC's IT-Magasin og find inspiration og gode artikler.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.