CBC

0 aktive tilbudsaviser fra CBC

Udvalgte tilbud fra CBC

Se alle CBC tilbud

  Tilbudsaviser fra CBC

  En CBC tilbudsavis tilbyder dig gode priser på computere og computertilbehør. Ekspertisen er høj og udvalget bredt hos de mange forretninger, som er spredt rundt omkring i landet.

  En CBC tilbudsavis er spækket med de førende mærkevarer, notebooks, printere, software og computerspil, så du altid kan gøre dig den bedste handel. Og du kan få masser af kyndig vejledning i din nærmeste CBC butik. Som CBC selv fremhæver, så er CBC din lokale IT-Partner. De har mange services som hjælper dig godt i gang med dit nye udstyr og personalet besidder mange forskellige kompetencer, så du får lige det, som du har brug for.

  CBC Din Lokale IT-partner blev etableret i 1993 med udgangspunkt i den daværende Commodore forhandlerkreds, som markedsførte sig under navnet Commodore Business Center. I dag er CBC Din lokale IT-partner Danmarks største og ældste IT kæde med over 65 forretninger landet over. CBC har hjemsted i Fredericia, hvorfra der laves indkøbsaftaler, markedsføring og uddannelse samt konceptudvikling.

  CBC Din lokale IT-partner henvender sig både til private, erhvervsvirksomheder og forretninger. De CBC partnere der henvender sig til de private forbrugere, forhandler førende mærkevarer inden for PC'er og notebooks, printere og periferiprodukter samt software, spil og andre PC relaterede produkter. Derudover bygger CBC gerne PC'er efter dit behov og alle butikker har deres eget serviceværksted. Her får du god service med et smil.

  Så giv CBCs tilbudsavis et kig, find de bedste tilbud og smut ned i en af deres butikker. Så skal du nok gøre dig en god handel. Du kan læse CBC's IT-Magasin og find inspiration og gode artikler her på siden.