1 aktive tilbudsaviser fra Bygma

Tilbudsaviser fra Bygma

Bygma er en solid virksomhed med en stolt historie, I Bygmas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi, som virksomheden er blevet drevet efter. Den gode samme købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning. En filosofi, som også vil kendetegne Bygma i fremtiden.

Bygma koncernens aktiviteter ligger inden for salg og distribution af trælast-, bygnings- og byggemarkedsartikler. Bygma koncernen er en af de største indenfor branchen og beskæftiger ca. 1350 ansatte fordelt på 50 udsalgssteder i Danmark og Færøerne.

Udsalgsstederne omfatter trælaster, håndværkerbutikker og byggemarkeder.

Bygma har valgt at satse målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via trælaster og håndværkerbutikker. Samtidig vil Bygma via specialiserede og serviceorienterede byggemarkeder udgøre et konkurrencedygtigt tilbud til de semiprofessionelle gør-det-selv folk.

Læs Bygmas tilbudsavis og find alle deres gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.