0 aktive tilbudsaviser fra Bruun's Galleri

Kataloger fra Bruun's Galleri

Et Bruun's Galleri katalog er en eksklusiv størrelse, hvor de mange spændende tilbud fra Bruun's Galleri samles til et særdeles flot helhedsindtryk.

Bruun's Galleri ligger i Aarhus, Jyllands hovedstad og er Danmarks største citycenter. Lige siden åbningen har Bruun's Galleri indtaget en helt central plads i byens hjerte. Her garanterer det bedste af dansk detailhandel sammen med udvalgte, udenlandske navne maksimalt valgfrihed og et friskt pust af ny inspiration. Bruun's Galleri er et citycenter i særklasse – det afspejler sig i Bruun's Galleris katalog.

Ud over de mange butikker, caféer og restauranter finder du også en CinemaxX med over 2.000 biografsæder i Bruun's Galleri. Beliggenheden af Bruun's Galleri er fantastisk. Tog og busser kører til døren, og der er samtidig 1.000 p-pladser til biler og 1.000 p-pladser til cykler, så det er nemt at komme til og fra Bruun's Galleri. Åbningstiderne er fra 10-19 mandag-fredag og 10-17 om lørdagen og søndagen.

Bruun's Galleri er Danmarks største citycenter. Det ligger i hjertet af Aarhus. Bruun's Galleri er førende inden for mode, sko, accessories, indretning, elektronik, spil, sport og livstilsbutikker. I Bruun's Galleri finder man 90 butikker, caféer og restauranter, blandt andet konceptbutikker fra både Bahne, Kvickly, H&M og mange flere. De stærkeste tilbud er samlet i Bruun's Galleris katalog

Læs Bruun's Galleris katalog og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.