0 aktive tilbudsaviser fra Bruun's Galleri

Kataloger fra Bruun's Galleri

Bruun's Galleri ligger i Aarhus, Jyllands hovedstad og er Danmarks største citycenter. Lige siden åbningen har Bruun's Galleri indtaget en helt central plads i byens hjerte. Her garanterer det bedste af dansk detailhandel sammen med udvalgte, udenlandske navne maksimalt valgfrihed og et friskt pust af ny inspiration. Bruun's Galleri er et citycenter i særklasse. Udover de mange butikker, caféer og restauranter finder du også en CinemaxX med over 2.000 biografsæder i Bruun's Galleri. Beliggenheden af Bruun's Galleri er fantastisk. Tog og busser kører til døren og der er samtidig 1.000 p-pladser til biler og 1.000 p-pladser til cykler, så det er nemt at komme til og fra Bruun's Galleri. Åbningstiderne er fra 10-19 mandag-fredag og 10-17 om lørdagen og søndagen.

Bruun's Galleri er Danmarks største citycenter. Det ligger i hjertet af Aarhus. Bruun's Galleri er førende indenfor mode, sko, accessories, indretning, elektronik, spil, sport og livstilsbutikker. I Bruun's Galleri finder man 90 butikker, caféer og restauranter, blandt andet konceptbutikker fra både Bahne, Kvickly, H&M og mange flere.

Læs Bruuns Galleris katalog og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.