Kataloger fra Brunchtid

Med et katalog fra Brunchtid kan du altid finde en god undskyldning for at afholde en rigtig lækker brunch. For Brunchtid kan levere til enhver lejlighed. Dette hvad enten du invitere veninderne på tøsehygge, afholder herreloge, har barnedåb eller blot ønsker at forkæle dig selv og dem du holder af. For at blive inspireret til din næste brunch, kan du tage et kig i Brunchtid kataloget her på siden og lade mundvandet løbe over smukke anretninger og fantastiske buffeter.

Med Brunchtid kan du invitere på brunch uden selv at skulle bruge en masse energi og tid på at forberede det helt store. Det eneste du skal tænke på, er at dække bordet og sørge for lidt godt at drikke. Det skal dog fremhæves, at de hos Brunchtid altid giver både kaffe og the til maden. Og hvis du vil, kan du hos Brunchtid også bestille både most, juice og smoothie som tilbehør til din brunch. Eller hvad med en omgang bobler? Hos Brunchtid har de det hele.

Det er let og enkelt at bestille brunch hos Brunchtid, og du kan vælge mellem et hav af anretninger og buffeter. Faktisk er der over 50 valgfrie retter, som alle anrettes på fine skifferplader - for som de siger hos Brunchtid, så spiser vi også med øjnene. Råvarerne er lokale og der er mange lækre smagfulde specialiteter fra middelhavsområdet. Af specifikke menuer kan du fx bestille en kvinde eller herre brunch, eller hvad med af fylde stuen med duften af Italien ved at bestille den italienske brunch. Her får du bl.a. italiensk fennikel spegepølses, rørt laksesalat, oliventapenade og som ekstratilbehør kan du bestille italienske øko-boller. Er du mere til en let brunch, er dette også en mulighed. Eller hvad med at gå hele vejen, og nyde godt af ægte amerikansk brunch, hvor der både er baconkartofler, lækker ost, amerikanske pandekager og weinerbrød.

Om Brunchtid fortæller brugerne: ”Det var let og lækkert, og hyggeligt at vi netop havde alt den tid, vi skulle bruge, da vi ikke skulle hurtigt videre, som hvis vi havde været på cafe”.

Du kan bestille alle ugens dage både på Brunchtids hjemmeside og på telefon. Så slå benene op, bladre dit Brunchtid katalog igennem her på siden og find din favorit brunch, så du kan slappe af, imens Brunchtid gør arbejdet for dig.