Loader

Udvalgte tilbud fra BROEN Shopping

Loader

BROEN Shopping - Lidt for enhver smag

Med titlen som Vestjyllands største shoppingcenter byder BROEN Shopping på mange skarpe og billige tilbud. Det høje antal af butikker og de lave priser danner kulisse for jagten på et utal af produkter og aktiviteter/events, som det nye og mangfoldige indkøbscenter fra 2017 tilbyder.

Lidt for enhver smag

Med de i alt 60 forretninger, der er fordelt ud over indkøbscentrets omtrent 30.000 kvadratmeter, huser BROEN Shopping både store internationale butikskæder samt små lokale forretninger. Med navne som H&M, Kvickly, Deichmann og Imerco er der et bredt udvalg af tilbud på alt fra dagligvarer, sko og tøj til elektronik og hårde hvidevarer. Med butikker fra hele verden gør BROEN Shopping det derfor nemt for dig, at finde netop det du søger.

Tid til en pause

Hvis du har brug for et afbræk fra indkøbene, kan du tage en bid mad hos en af de mange lækre caféer og restauranter, som centret i hjertet af Esbjerg også ligger inde med. Ydermere kan du også fra foråret 2019 besøge shoppingcentrets splinternye og topmoderne Nordisk Film biograf bestående af over otte biografsale og 1000 sæder.

Plads til alle

Med 4 timers gratis parkering og over 600 parkeringspladser på taget, samt 100 parkeringspladser ved Exnersgade, er det ikke noget problem at parkere dit køretøj. Hvis du har valgt at tage den offentlige transport, er det heller ikke noget problem, da BROEN Shopping ligger en spytklat fra Esbjerg tog- og busstation og derfor er let tilgængelig for alle.

På minetilbud.dk kan du læse mere om shoppingcentrets mange tilbud, og blive klogere på de mange billige priser BROEN Shopping tilbyder.