Loader
Loader

BOXIT - erhvervsflytning og opbevaring

Hos BOXIT er de mestre indenfor flytning – skal din virksomhed flytte, opmagasinere eller opbevare, er det dem du skal have fat i. De tilbyder nemlig en lang række af løsninger indenfor erhvervsflytning og -opbevaring til fordelagtige priser. Det kan du se og læse mere om her på siden.

 

Ligegyldigt hvilken del af landet du befinder dig i, kan BOXIT hjælpe din virksomhed med en nem og fleksibel erhvervsflytning. Flytning med flyttebox foregår på den måde, at du får leveret en eller flere containere, I pakker ned, BOXIT afhenter containerne, flytter den til Jeres nye adresse og herfra pakker I selv ud.

 

Har din virksomhed behov for ekstra lagerplads en overgang er der også råd for det. Mangler I plads kan I leje en container med base hos jeres egen virksomhed eller vælge at have en lagercontainer placeret på en af BOXIT’s afdelinger. Herfra har I adgang til Jeres container døgnet rundt.

 

Specialopbevaring er heller ikke et problem - lej en isoleret container, en fryse- og kølecontainer og endda en fyrværkericontainer. Er dit behov for opbevaring permanent er det måske værd at overveje at købe en container? Finde den løsning der passer dit firma bedst. Mulighederne er mange – BOXIT er fremtidens flyttefirma.