Loader

Udvalgte tilbud fra Borgen Shopping

Loader

Tilbudsaviser fra Borgen Shopping

Kom ind i en verden af inspiration og livsstil hos Borgen Shopping i Sønderborg. Borgen Shopping er et shopping mekka for hele familien og tilbyder noget til enhver smag. Her finder du gode tilbud på modetøj og meget, meget mere. Mere end 50 butikker og en stor Kvickly danner rammerne om Sønderjyllands perle.

At træde ind i Borgen Shopping er som at træde ind i en by i byen. Inspirationen er alle steder at finde. Den store, flotte Kvickly finder du side om side med masser af dame-, herre- og børnetøjsbutikker, specialforretninger, spisesteder og kiosk. Her kan du og familien snildt bruge mange timer i weekenden.

I en Borgen Shopping tilbudsavis finder du masser af flotte tilbud fra de mange butikker. Her på minetilbud.dk kan du søge frit i tilbudsavisen og finde lige præcis det tilbud du leder efter. Gå på opdagelse i vore online Borgen Shopping tilbudsavis – om du vil bruge søgefunktionen eller læse tilbudsavisen fra ende til anden er op til dig. For at læse tilbudsavisen klikker du blot på den ovenfor.

Læs Borgen Shoppings tilbudsavis her på minetilbud.dk og bliv inspireret af de mange gode tilbud til en god tur i Sønderborgs flotteste shoppingcenter.