0 aktive tilbudsaviser fra BOGhandleren

Kataloger fra BOGhandleren

BOGhandleren er en sammenslutning af boghandlere fordelt over hele landet. Butikkerne er lokalt forankrede og har hver sit særkende, men er fælles om at have bøger som den absolut bærende del af sortimentet. I kraft af det fælles udgangspunkt i bøger, arbejder sammenslutningens butikker sammen om indkøb og markedsføring og kører endvidere med landsdækkende bytteservice og gavekort. Samarbejdet administreres af Indeks Retail A/S, der også har boghandlerkæderne Bøger & papir og Bog & idé under vingerne.

Service og kvalitet går hånd i hånd i BOGhandleren. Du finder et stort udvalg af bøger, og hvis du er i tvivl om, hvilken gave du vil glæde andre med, kan du købe et gavekort. Har BOGhandleren ikke den bog, du søger, skaffer de den gerne i løbet af få dage.
BOGhandleren har landsdækkende bytteservice. Indenfor 30 dage kan du bytte bogen, såfremt du medbringer den i uskadt stand, og den er mærket med byttemærke. Bogen må dog ikke være taget hjem på bestilling.

Læs BOGhandlerens katalog og find de mange gode og billige bøger.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.