Loader

Udvalgte tilbud fra BoConcept

Loader

Kataloger fra BoConcept

Et BoConcept katalog er fyldt med inspirerende billeder, must-have designs, spændende historier og ikke mindst indretningstips til boligen. Så læn dig tilbage og bliv inspireret gennem alle 164 sider, hvor der er fokus på at skabe indretning, som oser af energi, modernitet og kvalitet. Kort sagt med et BoConcept katalog i hånden holder du dig opdateret på de seneste trend guides og styling tips inden for boligområdet.

BoConcept åbnede sin første butik i Paris i 1993 og har siden da åbnet mere end 250 butikker i over 60 lande. Dette gør BoConcept til Danmarks største globale møbelkæde. BoConcept er bygget på værdier som passion, vedholdenhed, modernitet og urban livsstil og BoConcept har siden grundlæggelsen haft fokus på at skabe designmøbler og accessoires i højeste kvalitet til attraktive priser.

I BoConcept er der altid øje for detaljen og der tilbydes tilpasning af de enkelte møbler, for BoConcept ønsker at opfylde både drømme og specifikke behov. BoConcept giver professionel vejledning og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hvor design og indretning forenes i en fælles drøm om det urbane liv.

I et BoConcept katalog kan du være sikker på at finde masser af inspiration til hjemmet og attraktive priser på alt fra møbler sofaer, stole, borde og tæpper.

Så læn dig tilbage, læs BoConcepts katalog her på siden og skab indretning i særklasse.