Loader
Loader

BoBo kataloger

Hos BoBo finder du alle de elementer du skal bruge til indretningen derhjemme, og endda fra nye og spændende mærker. Hvad end det er dagligstuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset eller måske endda hjemmekontoret der skal have en overhaling og opdatering, så finder du et stort udvalg af møbler og andet du lige står og mangler. Og så foregår det hele online, så du kan bestille alt uden at skulle bevæge dig udenfor en dør. 

Møbler til hele hyttten

Her finder du alle de nødvendige møbler du går og leder efter, med alt fra bakkeborde, sofaer, lænestole, spiseborde, vitrineskabe, plankeborde, sofaborde, garderobeskabe, kommoder, møbler til børneværelser, kontorstole, møbler til entréen, havemøbler og meget meget mere. Hvis badeværelset trænger til en overhaling er der således også mulighed for at finde møbler til det. Med andre ord, så finder du altid et stort og meget bredt udvalg af møbler og andet til hjemmet hos BoBo, og ofte er det rigtig gode tilbud der er at finde. Du kan også lade dig inspirere af de mange forskellige artikler, der kan være med til at skubbe dine egne grænser for hvad der kan lade sig gøre. Du kan f.eks. læse deres blogs om hvorfor du skal vælge en barstol i sort, havemøbler der ikke skal vedligeholdes, hvordan du rengører din veloursofa m.fl. 

Fra sofaværelse til stue

Visse værelser er nemmere at indrette end andre, mens andre måske kræver lidt mere tanke. F.eks. er det vigtigt at du bruger lidt ekstra tid når der skal vælges ny seng, for det er trods alt et sted du opholder dig ca. 1/3 af døgnet, og derfor er det vigtigt at finde en seng og madras der passer dig og din krop. Hos BoBo finder du en masse gode tilbud på boxmadrasser, liggemadrasser, springmadrasser og topmadrasser i latex, ligesom at du kan vælge at designe din egen seng, købe komplette senge, overveje kontinentalsenge, sengeramme osv. 

Lettere er det måske i stuen, hvor små justeringer kan gøre en stor forskel. Du behøver ikke købe nye sofa, nyt sofabord, nye tæpper, nyt tv-møbel, nye reoler eller andet på én gang. En ny sofa kan give stuen et helt andet udtryk, ligesom et nyt sofabord og et nyt billede kan gøre det samme. 

Også de mindre ting

Foruden alle de store møbler, så finder du hos BoBo også en række mindre varer der pynter i hjemmet. Det kunne f.eks. være vaser, opbevaringskasser, vasketøjskurve, vinkølere, sengetæpper, plaids, bordskånere, dækkeservietter, billeder, plakater, tallerkener, spejle, hylder, lanterner, opslagstavler, ja sågar bordfodboldborde. 

Prismatch og gratis levering

Bestiller du hos BoBo så får du altid 365 dages returret, gratis levering og prismatch. På den måde er du altid i sikre hænder når du placerer din ordre, og har du ekstra krav til leveringen, som f.eks. at få den båret helt ind e.lign. så kan du vælge det ved bestillingen og betale et lille ekstra beløb for. Det samme gælder hvis du finder varen billigere et andet sted, så matcher Bobo selvfølgelig prisen, så du ikke ender med at betale for meget. 

Her på siden finder du altid de bedste tilbud, og ønsker du at vide mere om BoBo, så kan du finde mere information lige her