Loader

Udvalgte tilbud fra Bo Grønt

Loader

Tilbud fra Bo Grønt

Mangler du inspiration til haven og gode råd til hvordan, du bedst passer på din have, så smut en tur i Bo Grønt, der altid har masser af spændende tilbud og kyndig vejledning. Før du tager afsted, kan det dog være en god ide at stille skarpt på Bo Grønts tilbudsavis, der indeholder sæsonens bedste tilbud til dig og din have. Så er du altid sikker på, at du gør den helt rigtige handel, næste gang du befinder dig i dit Bo Grønt havecenter.

Hver uge finder du et nyt og spændende tilbud i tilbudsavien fra Bo Grønt - et tilbud som kan være svært at modstå. Men hvorfor skulle du også det? Hvem vil ikke gerne have en lækker og indbydende have - dette uanset årstiden. Ønsker du dette, så kan du altid regne med Bo Grønt, for Bo Grønt hjælper dig godt på vej.

Havecentre er der nok af, så det er bare med at komme afsted. Hele 11 Bo Grønt havecentre er det blevet til gennem årene og uanset om du befinder dig på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm, Lolland eller Færørerne, så er der et center nær dig.

Og det er ikke kun en Bo Grønt tilbudsavis, der er fyldt med dejlige overraskelser og gode tilbud - dette finder du også på Bo Grønts hjemmeside samt i din fysiske Bo Grønt butik. Udover den fantastise inspiration, kan du hos Bo Grønt også købe gavekort og låne en trailer ganske gratis, så transporten af dit næste store havekøb går sikkert til.

Du finder din Bo Grønt tilbudsavis her på siden, så du altid kan lade dig inspirere af gode havetilbud, uanset hvor du er.