Blue City

Brugt elektronik finder du hos Blue City. Hvad end det er iPhones, smartphones, iPads, tablets, computere, konsoller, smartwatches eller noget helt andet, så har Blue City et stort udvalg, og du får selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter. Alle produkterne er gennemgået og testet af eksperter, så du altid får et produkt de kan stå inde for. 

Brugt elektronik

Du behøver ikke hive den store pengepung frem hver gang du skal have nyt elektronik, for faktisk er der et rigtigt stort udvalg af brugte produkter. Men er du ikke typen der bryder dig om at handle på de mange brugtsider og dba.dk hvor private handler med hinanden, så kommer Blue City dig til undsætning. Her handler du netop som i en butik, og du kan roligt stole på at produkterne fungerer upåklageligt, og telefoner o.lign. er ikke låste. Det er med andre ord som havde du købt produktet fra ny. Det er vigtigt for dem at din oplevelse er tryg, og derfor yder de også 2 års garanti på alle produkter, så du har en ekstra forsikring såfremt noget skulle være galt. 

Der er samtidig gode penge at spare på f.eks. telefoner og computere når du køber igennem Blue City. Oftest er produkterne i rigtig fin stand, så du nærmest ikke opdager at de tidligere har været brugt. Derimod får du en rigtig god pris ift. hvis du skulle have købt produktet fra ny i butikkerne, og hvad der er sparet er som bekendt tjent. 

Godt for miljøet

En anden fordel ved at købe brugt elektronik er at det er med til at forlænge livstiden på produktet, og dermed skåne miljøet for unødvendigt spild af ressourcer. Så i stedet for at computeren bare ryger i kælderen eller på lossepladsen, så får den her mulighed for at blive udnyttet yderligere. Samtidig gøres der op med den klassiske "køb og smid væk" mentalitet, som tidligere har domineret os som forbrugere. Heldigvis er den mentalitet så småt ved at udvande, og Blue City er med til at hjælpe. 

Butikker i hele landet

Du kan selvfølgelig bestille produkterne via Blue Citys webshop, men har du lyst til at se produktet an inden du køber, og evt. få en snak med en ekspert, så har de butikker rundt omkring i hele landet. Du finder f.eks. butikker i Vejle, Århus, Aalborg, Odense, Næstved, Køge, Slagelse og København på Vesterbrogade. Åbningstider finder du på deres hjemmeside. 

Sælg din gamle iPhone eller Macbook

Har du en gammel smartphone, computer eller andet liggende i en skuffe derhjemme, så har du mulighed for at komme forbi en af de mange butikker og få en af de ansatte til at værdiansætte dit produkt. Udover at du får en fair pris på produktet, så er du også med til forlænge levetiden på din egen elektronik. Du slipper samtidig med besværet ved at skulle oprette en salgsannonce, og lave privatsalg. Du kan læse mere her hvis du ønsker at sælge noget af dit gamle elektronik.

Det gælder også hvis du har en virksomhed som løbende udskifter firmatelefoner, computere og andet. Her har I nemlig også mulighed for at sælge jeres gamle elektronik og få en god pris på det. 

Reparation af elektronik

Er din iPhone, Macbook, eller smartphone fra Huawei eller Samsung gået i stykker, så tilbyder Blue City også at reparere enheden, også selvom du ikke nødvendigvis har købt den hos dem. Der er hurtig reparationstid, du får en gratis lånetelefon imens, og du får selvfølgelig 2 års garanti på reparationen.