Tilbudsaviser fra BAUHAUS

BAUHAUS
BAUHAUS

BAUHAUS har været etableret i Danmark siden 1988. Udviklingen har været præget af stærk fremgang og firmaet har i dag et godt fodfæste på det danske marked med i alt 15 varehuse.

Det var BAUHAUS, der introducerede konceptet "alt-under-et-tag" i 1960, da det første byggevarehus åbnede i Mannheim i Tyskland. Inden da måtte såvel gør-det-selv-folk som professionelle håndværkere lede i flere forskellige specialbutikker efter solidt værktøj og andre gode materialer til hus og have. Nu kunne de finde alt lige fra boremaskiner til planter, og VVS til maling under samme tag. BAUHAUS-konceptet var altså helt unikt.

BAUHAUS har eksisteret mere end 50 år. Kæden har for længst bevist sin levedygtighed med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, kompetent rådgivning og optimal service.

Et typisk BAUHAUS rummer et varesortiment på mere end 60.000 varenumre. Alle varehuse har tilknyttet et stort og velassorteret havecenter. BAUHAUS fører et bredt og dybt sortiment i vareområder som belysning/el-artikler, VVS, værktøj, isenkram, malervarer, opbevaringsløsninger, fliser, gulvbelægning, træ-/bygningartikler samt et kæmpe udvalg af haveartikler og inden- og udendørs planter.

Målsætningen er at BAUHAUS vil tilbyde brancens suverænt største udvalg og yde en effektiv kundeservice. Alle salgsmedarbejdere har en faglig baggrund i de vareområder de arbejder i, så kunderne altid møder kompetent og imødekommende betjening. Sidst men ikke mindst tilbyder BAUHAUS lave og konkurrencedygtige priser og yder derfor også prisgaranti på hele sortimentet.

Læs BAUHAUS avis og find inspiration samt de gode og billige tilbud.

Adresser og åbningstider

Fremsøg den nærmeste butik herunder

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.