Loader

Udvalgte tilbud fra Bang & Olufsen Strøget

Loader

Kataloger fra Bang & Olufsen Strøget

Med B&O kataloget i hånden får du væsentlig information om et udvalg af B&O’s imponerende og stilfulde produktportefølje. Kataloget er en visuel fornøjelse med inspirerende billeder, der giver dig en idé om, hvordan du inkorporerer det smukke design, som en del af indretning i dit hjem. 

Bang og Olufsen blev stiftet i 1925 og har en lang og betagende historie bag sig indenfor lyd og billede. 

Det startede for alvor med radio serien, Beolit, i slut 30’erne. Siden er et utal af produkter kommet til, og med deres seneste trådløse løsning, Beolink Mulitiroom, forenes lyd, design og teknologi på imponerende vis. I 2013 åbnede B&O deres nye flagskibsbutik i hjertet af København og nu har butikken altså fået sit eget B&O katalog, Bang & Olufsen Strøget.  

Hvad enten du er på udkig efter en trådløs højtaler, et par hovedtelefoner, et nyt tv eller et helt lydsystem til hjemmet, kan du finde det i B&O’s katalog. Og i butikken på Østergade er B&O’s professionelle personale klar til at tage i mod dig i flotte omgivelser og en venlig atmosfære. Besøg butikken i dag og få den fulde oplevelse af B&O’s innovative og højteknologiske produkter. 

Her på siden kan du søge frit i dit B&O katalog Strøget og lade dig inspirere eller finde information om dit næste køb fra butikken.