0 aktive tilbudsaviser fra Ballerup Centret

Kataloger fra Ballerup Centret

Trænger du til en udflugt med vennerne, veninderne eller familien, så er Ballerup Centret helt sikkert et besøg værdigt – og i det seneste Ballerup Centret katalog kan du læse meget mere om de mange oplevelser, som centret tilbyder til både store og små.

I Ballerup centret kan du bl.a. opleve Ladies Night, Dansens Dag, DJ event, Grand openings og meget mere. Og butikker er der nok af. Står du og mangler den perfekt kjole til festen eller er det et par fede sneakers, der står på ønskelisten, så frygt ej for i Ballerup Centret kan du helt sikkert finde lige det, du står og mangler. Det kan også være, at boligen trænger til en omgang eller at du har brug for en lækker creme til ansigtet. I Ballerup Centret er mulighederne uendelige og du finder de bedste tilbud i det nyeste Ballerup Centret katalog, som du kan læse her på siden.

Butikker som Glitter, Pilgrim, Skoringen, H&M, Marcus, Vero Moda, Hunkemöller, VILA og Pieces står højt på listen over de besøgendes favoritter og er derfor ofte besøgt i Ballerup Centret. Og trænger den lille sult sig på, mens du er ude og shoppe, kan du altid stoppe op og tage et hvil hos fx Baresso Coffee, Torvekokkens madhus, Sushi V eller smutte en tur i Føtex, hvor der altid er velsmagende friskbagt brød.

Og der er plads til alle i Ballerup Centret. Har du fornyligt udvidet familien med et ekstra medlem, finder du i Ballerup Centret et fantastisk familierum, hvor du kan pusle og pleje om den lille. Her er der både ammerum, hyggelig lounge og børnetoiletter samt de nødvendige puslefaciliteter. Der er også mulighed for at benytte sig af centrets trådløse netværk, der sikrer dig, at du konstant er opdateret på de seneste nyheder og sociale events. Kort sagt, så er der timevis af underholdning i Ballerup Centret, hvilket du roligt kan bruge, da centret tilbyder tre timers gratis parkering.

Så smæk benene op, drik en lækker kop kaffe og bladre Ballerup Centrets katalog igennem her på siden, så du kan blive inspireret til en dag fyldt med god underholdning, shopping, god mad og spændende oplevelser. I kataloget her på minetilbud.dk finder du også centerets åbningstider og spændende artikler om mode, shopping og events.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.