Loader

Udvalgte tilbud fra Ballerup Centret

Loader

Kataloger fra Ballerup Centret

Ballerup Centret

Ballerup Centret er altid et besøg værd, og deres katalog fortjener til enhver tid et kig. I det seneste katalog kan du for eksempel læse om de mange oplevelser, som centret tilbyder til både store og små. Derudover er der selvfølgelig et hav af gode tilbud. Gå ikke glip af alle de gode oplevelser og tag et kig på Ballerup Centrets katalog her.

Få en på opleveren

Uanset om du trænger du til en udflugt med vennerne, veninderne eller familien, så byder Ballerup Centret på noget for enhver smag. I centret finder du ikke kun spændende butikker, restauranter og cafeer, men også masser af gode oplevelser.

Du vil blandt andet kunne opleve Ladies Night, Dansens Dag, DJ-event, Grand Openings og meget mere. Med hensyn til udvalget, så vil du blive præsenteret til et overflødighedshorn af lækkert design, gode madvarer og smagsoplevelser. Ballerup Centret huser mange gode oplevelser under ét tag, så du kan indstille dig på en dag fyldt med dejlig underholdning.

Alle de bedste modebutikker ét sted

Står du og mangler den perfekt kjole til festen, eller er det et par fede sneakers, der står på øverst på ønskelisten? I Ballerup Centret finder du mode for enhver smag. Butikker som Glitter, Pilgrim, Skoringen, H&M, Marcus, Vero Moda, Hunkemöller, VILA og Pieces står højt på listen over de besøgendes favoritter. Måske har du en yndlingsbutik, eller måske vil du gerne lade dig inspirere af det store udvalg af spændende mærker og brands.

Uanset hvad, så finder du et stort udvalg af modetøj i Ballerup Centret.

En dag med hygge, forkælelse og velvære i Ballerup Centret

Måske trænger boligen til en kærlig opfrisker, eller måske kunne du godt tænke dig en lækker creme til ansigtet. I Ballerup Centret har du 70 butikker at vælge imellem – under samme tag. Mulighederne for at forkæle dig selv og dem, du holder af, er derfor nærmest uendelige.

Når den lille sult trænger sig på, mens du er ude og shoppe, kan du altid stoppe op og tage et hvil hos de mange hyggelige cafeer og restauranter i centret. Baresso Coffee, Torvekokkens Madhus og Sushi V byder på gode smagsoplevelser og hyggelige omgivelser. Du kan også smutte en tur i Føtex, hvor der altid er velsmagende, friskbagt brød, kager og delikatessevarer.

Plads til hele familien

I Ballerup Centret er der plads til alle – især til børnefamilierne. Har du for nyligt udvidet familien med et ekstra medlem, finder du i Ballerup Centret et fantastisk familierum, hvor du kan pusle om den lille. Her er der både ammerum, hyggelig lounge og børnetoiletter samt de nødvendige puslefaciliteter. Der er også mulighed for at benytte sig af centrets trådløse netværk, så du konstant er opdateret med de seneste nyheder og sociale events.

Kort sagt er der timevis af underholdning i Ballerup Centret, som du roligt kan gøre brug af, da centret tilbyder tre timers gratis parkering. Så smæk benene op, drik en lækker kop kaffe og bladr Ballerup Centrets katalog igennem her på siden. Du vil med sikkerhed blive inspireret til en dag fyldt med god underholdning, shopping, god mad og spændende oplevelser.

I kataloget her på siden finder du også centerets åbningstider samt spændende artikler.