1 aktive tilbudsaviser fra Arnold Busck

Kataloger fra Arnold Busck

I 1896 startede Arnold Andreas Bull Ahrensen Busck i samarbejde med J.L. Wisbeck en kombineret bog, papir, kunst- og musikhandel i Pilestræde i København. Allerede samme år trak Wisbeck sig ud af samarbejdet, hvorefter Arnold Busck blev eneindehaver. I 1901 blev lokalerne for små og Arnold Busck flyttede til Kømagergade 49, hvor forretningen stadig ligger. 

I 1922 købte Arnold Busck Nyt Nordisk Forlag og i 1965 Det Scønbergske Forlag . I 1969 blev Arnold Busck omdannet til et aktieselskab med navnet Arnold Busck International Boghandel A/S. Købet medførte at Arnold Busck bogkæden nu bestod af 34 butikker og en webbutik og dermed med den ledende kapitalkæde indenfor det danske marked for bøger- og papirvarer.

I dag finder du i alle Arnold Buscks bogbutikker et stort udvalg af bøger, børneartikler, engelske bøger, festartikler, gaveartikler, film, musik, hobbyartikler, kontorartikler, konsolspil, spil og samlekort.

Læs Arnold Buscks katalog og se deres store udvalg.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.