1 aktive tilbudsaviser fra Amager Centret

Kataloger fra Amager Centret

Tilbudsaviser og kataloger fra Amager Centret er fyldt med gode tilbud fra centret midt på Amagerbro. Amager Centret blev åbnet i 1975 og med den seneste make-over og mange nye butikker er Amager Centret et af de flotteste shoppingcentre i København.

I Amager Centret kan du få alt, hvad hjertet begærer – og så ligger det centralt i Amagerbros spændende miljø, der er i rivende udvikling.

Du finder et stort udvalg af spændende butikker som dækker kategorier som beklædning, bolig/isenkram, sport/fritid, sko/tilbehør/personlig, spisesteder/cafeer og dagligvarer. Du finder kort sagt alt fra modetøj til dagligvarer. Amager Centret er tæt på metroen og busser kører også lige til døren på Amagerbro.

Amager Centret består af 72 butikker og ligger i centrum af Amager. Metro og bus kører lige til døren og der er to timers gratis parkering. Amager Centret giver dig et stort udvalg af spændende butikker med alt fra modetøj til dagligvarer.

En tilbudsavis fra Amager Centret er en guide til, hvor du kan gøre dig de bedste køb i Amagerbros center. Måske var det bare turen ud til Amager, der skulle spare dig de ekstra penge på dagligvarer eller tøj?

Læs Amager Centrets katalog og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.