Få overblik med en tilbudsagent

Med en tilbudsagent på sagen ved du altid, hvor og hvornår dine yndlingsvarer er på tilbud. Læn dig derfor trygt tilbage og lad tilbudsagenten gøre arbejdet, mens du bruger tid på andet. Og du kan være sikker på, at du bliver informeret, når din personlige tilbudsagent har et godt tilbud i sigte. Dette gennem en notifikation på din smartphone eller tablet, sendt på det tidspunkt, som passer dig bedst. 

Du finder tilbudsagenten i minetilbud appen, som du kan downloadet til både iPhone, iPad, Android og Windows Phone. Du kan også sende en SMS med ordet 'APP' til 1914 og få tilsendt et direkte link til din telefon (det koster alm. SMS-takst). Så download appen i dag, hvis du ikke alllerede har den, og få hjælp fra tilbudsagenten til at spare både tid og penge allerede i morgen.

Download app

Opret en tilbudsagent 
Det er super nemt at oprette en tilbudsagent og du kan oprette så mange agenter, som du ønsker. Har du dog ikke prøvet at oprette en tilbudsagent før, kan du se her, hvordan man gør:

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.