Trusser på tilbud

Her på siden finder du et bredt udvalg af trusser. Hvis du har yndlings-bh’en og bare gerne vil have matchende trusser til, kan du vælge blandt forskellige typer af trusser fra førende undertøjsmærker. Find behagelige bomuldstrusser, trusser i satinstof, nylonstof eller trusser med romantiske blonder. Du finder helt sikkert lige de trusser, der frisker det undertøj på, som du allerede har i klædeskabet. Lad dig friste af de skønne tilbud.

Få mere at vide...

Trusser i førende undertøjsmærker

Måske sværger du til dyre kvalitetstrusser fra førende undertøjsmærker? Hvad enten du køber 10 trusser eller få kvalitetstrusser ad gangen, er du sikkert på udkig efter super tilbud. Alt efter årstiden, kan du have brug for forskellige typer af trusser. En bomuldstrusse er behagelig at have på på en varm sommerdag, men om vinteren kan det også være rart at være klædt lidt ”varmt” på – fra inderst til yderst. Trusser med blonder kan til gengæld være perfekte til dage, hvor du gerne vil føle dig ekstra feminin. Måske er du til en g-strings trusse med blonder? Eller skal det være en tangatrusse? Eller boxershorts? Du finder forskellige designs, så du kan finde lige de trusser, der falder i din smag.

Tilbud på trusser (17)

Sloggi 3-pak
Til 29/4
Trusser
Til 28/4
VRS Hipster
Til 4/5
Bh eller Push up bh
Til 4/5
Boxer eller bh
Til 4/5
Hipster Bøjle-bh
Til 4/5
Hipster
Til 4/5
3-pak trusse
Til 4/5
3-pak trusser
Til 4/5
2 pak hipsters - S-L
Til 4/5
6-pak hipster
Til 4/5
Bh eller top
Til 4/5

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.