Tasker

Tasker på tilbud

Der findes mange smarte tasker til både kvinder og mænd. Vælg en taske med flotte, moderne detaljer eller vælg en taske i et klassisk snit. Du finder et bredt sortiment af tasker fra forskellige forhandlere. Her er tasker, der appellerer til både yngre og ældre, karrieremindede, rygsækrejsende eller studieklare. Find den taske, som du skal have med på farten, som gør gavn til hverdag eller fest. Se efter de mange gode tilbud og spar penge på dit yndlingstaskemærke.

Få mere at vide...

Designertasker og andre flotte tasker

Mange bruger tasker som tilbehør til en gennemført og moderne stil. En luksustaske til flere tusinde kroner kan være den ultimative forkælelse. En taske i eksempelvis læder eller ruskind giver dig et flot look. En klassisk taske behøver ikke at koste kassen. Se de fantastiske tilbud og spar penge på en designertaske eller taske i en god kvalitet. Find en håndtaske, en rejsetaske, en taske til din computer, til din partner eller til din ven eller veninde. En taske er en god gaveidé, da de fleste kan bruge en ekstra taske. Det er rart at kunne veksle mellem tasker, alt efter outfittet. Find en taske med gode lommer til dine personlige ejendomme, plads til din smartphone, A4-ark, måske lidt ekstra tøj - eller snacks, som du nyder på farten. Se tilbud på mærkevaretasker og andre lækre tasker.

Tilbud på tasker (24)

Skindtaske
Til 30/3
Toilettaske doodle
Til 19/4
19twenty8 neopren sleeve
Til 7/5
dbramante - Skagen sleeve
Til 7/5
Trækvogn
Til 31/8
Overtræk til rygsæk
Til 31/12
Sleeve til Macbook 13
Til 21/5
IT/ Wienkabine trolley
Til 30/3
Skind pung eller bælte
Til 30/3
Skind rygsæk
Til 30/3
Frost pung
Til 30/3
Mods tour kabinetrolley
Til 30/3
Crystal kabinetrolley
Til 26/3
Penalhus m. fyld
Til 30/3
Trolley-shopper
Til 31/3
Rygsæk ellerskuldertaske
Til 28/2
Rund Taske
Til 28/2
MC Sidetasker
Til 28/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.