Jeva skoletaske rygsæk ryg sæk skole taske tilbud

Tilbud på Jeva skoletaske

Husker du stadig din første skoledag? Måske findes der et billede af et lille dig, der er klar til at gå skolelivets mange udfordringer og glæder i møde med et smil på læben, i et af jeres familiealbums? Den første skoledag er en stor dag i ethvert barns liv, og sikkert også i dit. Hjælp dit barn med at blive godt klædt på i bogstavelig forstand med en flot og rummelig skoletaske fra Jeva. Alle de bedste tilbud på Jeva skoletasker finder du lige her på siden.

Skoletasken til barnets første skoledag

Der skal gøres mange overvejelser, når dit barn skal starte i skole. Først og fremmest skal der en skoletaske til – en, der kan rumme bøger og hæfter såvel som fremtidsdrømme og interesser. En JEVA skoletaske er en ægte klassiker. Her får du en skoletaske, hvor du er helt sikker på kvaliteten.

Gennem mange generationer har Jeva skoletasker glædet både små og større skolebørn. JEVA har lavet skoletasker siden 1956, så varemærket er blevet indbegrebet af de helt rigtige skoletasker. Jeva skoletasker er slidstærke og kan holde til alle hverdagens udfordringer. Derudover er der tænkt over et tidssvarende design. Gå på opdagelse i det store udvalg af søde og flotte Jeva skoletasker og find netop den model, der passer til dit barn.

Gode tilbud på Jeva skoletasker med mere

Har du fundet en skoletaske, du godt kan lide? Så kan du fuldende den med tilbehøret, der skal til. Jeva er ikke kun kendt for at lave skoletasker, men også penalhuse. Ridder dit barn allerede med på de nyeste digitale trends, så kan du vælge en skoletaske med plads til en bærbar eller en iPad. Gå på opdagelse i det store udvalg og find hele pakken her.

Tilbud på ergonomiske skoletasker fra Jeva

Jeva står for slidstærk kvalitet og et flot design, men også for skoletasker, der byder på den perfekte pasform. Jevas skoletasker er specielt designet til børns rygge, så de skåner de små og er behagelige at have på. Med en skoletaske fra Jeva gør du således en aktiv indsats for at skåne dit barns lille krop mest muligt.

Skoletasker til drenge eller piger, med logo eller med et flot mønster – vi har samlet alle de bedste tilbud på skoletasker fra Jeva ét sted, så du kan spare stort. Gå på opdagelse her på siden og find den perfekte Jeva skoletaske til en god pris.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk