Skoletasker

JEVA skoletaske på tilbud

Der skal gøres mange overvejelser, når dit barn skal have ny skoletaske. En JEVA skoletaske er en klassisk skoletaske, hvor du er sikker på kvalitet. Igennem generationer har skoletasken glædet både små og større skolebørn. JEVA har lavet skoletasker siden 1956, så varemærket er blevet indbegrebet af de helt rigtige skoletasker.

Få mere at vide...

JEVA skoletasker i smart design

En skoletaske fra JEVA holder i flere år og har en god pasform. Skoletaskerne er lavet i samarbejde med en kiropraktor, således at skoletaskerne er designet på en ergonomisk god måde. Skoletasken skal sidde midt på ryggen, og ikke gå ud af facon, selv efter lang tids brug. Det er også vigtigt, at skoletasken har reflekser, og at barnet selv kan justere remme og spænder. Her på siden finder du et bredt sortiment af JEVA skoletasker. Vælg et design med smart mønster eller vælg en ensfarvet og mere neutral skoletaske i eksempelvis grå eller beige. For de mindste skolebørn, må der gerne være spræl på designet. Lad barnet være med til at udpege sin favorit, når I sammen kigger efter tilbud på skoletasker. Du finder fantastiske tilbud her på siden.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Tilbud på jeva skoletaske (0)

    FIND ANDRE GODE TILBUD

    JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.