Tilbud på smartwatch

Teknologien har nu også nået vores håndled hvor smartwatches gør det endnu nemmere for os at tracke vores dagligdag, og give os en hurtig genvej til informationer som beskeder, telefonopkald og meget mere. Det er næsten ren science fiction, men den er god nok når brands som Apple, Samsung, Garmin, og Huawei leverer smartwatches der gør hverdagen lidt nemmere. Og nå ja, du kan selvfølgelig stadig se hvad klokken er. Her på siden vil du finde alle de bedste aktuelle tilbud på smartwatches fra alle de store producenter, så du kan finde det tilbud der passer bedst til dig og hvor du er i landet.

iOS eller Android?

En af de første ting du skal forholde dig til når du skal vælge dit nye smartwatch er hvorvidt det skal være til iOS eller Android – eller med andre ord om du er til Apple eller alle de andre. Det er ikke sådan at du ikke kan få et Android ur til at koble sammen med en iPhone, men du kan ikke koble et Apple Watch til en Android telefon. Så hvis du har en smartphone der kører Android, så skal du i hvert fald ikke vælge et Apple Watch såfremt du gerne vil have at de to taler sammen.

Langt de fleste smartwatches kører på Android teknologi, og heldigvis kan en iPhone sagtens kobles til et Android ur.

Aktivitetsur eller fashion?

Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, men visse ure er lavet og designet til den aktive livsstil, og endda til at blive brugt til træning. Mange af urene fra Garmin er decideret sportsure, som du kan bruge når du cykler, løber, svømmer, dyrker triatlon, fitness, dykker, spiller golf og meget mere. Som oftest er de lavet en smule kraftigere i det for at kunne modstå både vand, sved, og en generelt hårdere medfart end andre. De er super oplagte hvis du netop dyrker meget motion, eller hvis din primære funktion med uret skal være at tracke din træning. Garmin har et super bredt udvalg af muligheder afhængig af hvad det primære formål er. Her skal du holde øje med fenix, Instinct, Forerunner, Vivoactive, Vivomove, Legacy Saga, Legacy Hero, Approach, Descent osv.

Vil du derimod hellere bare have et lækkert nyt ur, og så bare have mulighed for at høre musik, få beskeder og meget mere, så kan du snildt vælge et Apple Watch, et Huawei eller Samsung ur. Her er der kræset lidt mere for designet, og ligner lidt oftere de klassiske ure fra anerkendte mærker. Her har du selvfølgelig stadig mulighed for at tracke din træning og meget mere, men de er bare ikke lavet til at modstå de samme strabadser som et dedikeret sportsur.

Smartwatches til børn

Ingen teknologi uden at det finder vej til husstandens mindste, og det er selvfølgelig også tilfældet med smartwatches. Og det kan faktisk give god mening at udstyre de mindste med et smartwatch frem for f.eks. en smartphone. Der er nemlig lidt mere begrænset adgang til nettet via et ur frem for en telefon, og det betyder at ungerne ikke bliver udsat for nær så meget fare når de bevæger sig online. De har stadig mulighed for at udnytte telefonfunktionen så de kan komme i kontakt med deres venner, men også så forældre kan få fat på dem. Der er også større sandsynlighed for at uret forbliver på, hvor telefonen godt kan blive efterladt, eller falde ud af lommen.

Og lige det med at falde ud af lommen har vi vidst alle prøvet når det gælder telefoner. Og børn er generelt bare lidt mere kluntede og hensynsløse i deres adfærd, så et smartwatch vil holde længere og bedre.

Der er også den mulighed at der er gps i uret, så man i de tilfælde hvor børnene ikke er til at få fat på, kan se hvor de befinder sig i verden, og dermed sikre at pulsen hos forældrene kan komme lidt ned igen. Garmin har et stort udvalg af smartwatches til børn i forskellige designs.

Her kan du købe dit smartwatch

Der er efterhånden mange steder hvor du har mulighed for at købe dit nye smartwatch. Det kan f.eks. være i de klassiske elektronikbutikker som Elgiganten, Coolshop, og POWER som ofte holder udsalg, og dermed har rigtig gode tilbud. Men faktisk kan du også finde dem i de større supermarkedskæder som f.eks. Bilka, Kvickly og føtex, samt visse telefonibutikker. Der kan være god idé at holde øje op til udsalgsperioderne, eller Black Friday hvor det ikke er ualmindeligt at der er rigtig skarpe priser at finde.

Få mere at vide...
  Hvad kan et smartwatch?

  Et smartwatch kan efterhånden mere end man lige skulle tro. Blandt de mest populære funktioner er f.eks. gps, søvnmonitorering, musikafspilning, pulsmåler, muligheden for at downloade en lang række apps som Facebook, messenger, modtage sms’er, modtage telefonopkald, tracke din træning og meget mere.

  Hvilket smartwatch skal jeg købe?

  Det er et rigtig godt spørgsmål, som samtidig afhænger utrolig meget af hvilket behov du har. Synes du egentlig bare det er rart at have et flot ur hvor du kan se hvad klokken er, og samtidig bruge når du træner med skridttæller, pulsmåler, søvnmonitorering osv. Så kan et klassisk aktivitetsur fra Garmin f.eks. være det oplagte valg. Er du lidt mere en technørd der bare gerne vil have et ur der nærmest kan det hele, så skal du op og have fat i de lidt større udgaver. Og så kommer det også an på om du er til Android eller iOS. Elsker du din iPhone, så er det oplagt at vælge et Apple Watch og lade de to spille helt perfekt sammen. Ligeledes, hvis du elsker din Huawei eller Samsung smartphone, så kan et ur fra disse to være ideelle.

  Men vores bedste råd er at tage ud i butikkerne, og se nærmere på hvordan urene ser ud. Der er nemlig stor forskel på både udseende, vægt, funktioner og meget mere.

  Hvordan virker et smartwatch?

  Et smartwatch fungerer egentlig lidt som en smartphone, bare i en light udgave. Du har mulighed for at se hvad klokken er, men har samtidig mulighed for at downloade en række apps som f.eks. Facebook, messenger og meget mere, så du får langt mere information ud af uret end kun klokken. Det kan være vejrtjenester, pulsmålere, skridttællere, musikafspillere osv. Til at surfe på nettet er det måske ikke ideelt, men mange af de mest brugte funktioner vi kender fra smartphones, kan også klares her.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk