Tilbud på Playstation 4

PlayStation 4 på tilbud

Er du vild med konsolspil? Så mangler du en PlayStation derhjemme. Uanset hvilken model du ønsker, finder du denne uges PlayStation-tilbud herunder. Selv den nye PlayStation 4 kan du finde gode tilbud på. Du kan også spare penge på PlayStation tilbehør og spil. Måske vil du forkæle en, du holder af med en virkelig fed gave, eller også er du på udkig efter en fed gave til dig selv. Alt i PlayStation og tilbehør finder du til en god pris her.

Ud over at være en fed spillekonsol, har PlayStation 4 også indbygget BluRay- og DVD-afspiller. Så du kan bruge den både til film, spil og musik. PlayStation 4 kombinerer tre trends inden for spilteknologi: interaktivitet, streaming og socialt fællesskab. Så skal du helt med på de nyeste trends inden for spilverdenen, har du mulighed for det her. Her på siden kan du finde alle ugens bedste tilbud på PlayStation på ét blik.

Vælg din model og spar stort på dit indkøb.

PlayStation 4 og PS4 Pro sætter nye standarder for spiloplevelsen

Velkommen til fremtidens måde at spille på. PlayStation 4 er verdens bedst sælgende spillekonsol. Den fås i versioner med 500 GB og 1 TB og giver dig den nødvendige gaming-kraft til selv de mest krævende spil. Du kan pt. få PlayStation 4 i farverne Jet Black og Glacier White.

Er du mega gaming-nørd, og er det kun toppen af poppen, der er god nok til dig, kan du også vælge en PS4 Pro. Her får du dynamisk 4K-gaming og mulighed for at nyde andet lækkert 4K-indhold fra din konsol. PS4 Pro er verdens mest kraftfulde konsol, som lader dig spille med morgendagens grafik allerede i dag.

PlayStation 4-spil på tilbud

Det fede ved spil er – ud over den fede grafik – at du er aktiv, mens du bliver underholdt. En PlayStation giver dig mulighed for virkelig at leve dig ind i historien og blive en del af den. Du kan få alle de fede nye spil til PlayStation, for eksempel Horizon Zero Dawn, No Man's Sky, For Honor, Nio, Sniper Elite 4, Gravity Rush 2, Resident Evil 7 Biohazard og mange flere. Derudover kan du tilføje en ekstra dimension til dine spil med PlayStation VR.

Her på siden finder du ikke kun gode tilbud på PlayStation, men også på spil og tilbehør. Vi har holdt øje med ugens bedste priser, så du kan spare stort. Gå på opdagelse og find det bedste tilbud på din nye PlayStation lige her. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk