Tilbud på opvaskemaskiner

Opvaskemaskine på tilbud

Hører du til de mennesker, der ønsker maksimal komfort og skinnende rent service til enhver tid? Så er en ny opvaskemaskine et must for dig. Der er med sikkerhed meget andet, du hellere vil bruge din tid på end at vaske op. Med en opvaskemaskine er det både let og hurtigt at komme til bunds med opvasken. Lad opvaskemaskinen gøre det, den er bedst til, så du kan koncentrere dig om det, du har mest lyst til. Find din nye opvaskemaskine på tilbud her.

Max komfort og mere tid i hverdagen

Mange mennesker kan simpelthen ikke leve uden en opvaskemaskine, og det er det god grund til. En opvaskemaskine giver dig mere tid og komfort i hverdagen. Når måltidet er overstået, hvad kunne så være bedre end at sætte hele servicen ind i opvaskeren og fortsætte med dagens andre gøremål? Det er netop det, som opvaskemaskinen giver dig mulighed for.

Find tilbud på den perfekte opvaskemaskine til dit hjem

Skal du have ny opvaskemaskine, så er der et par ting, du med fordel kan tænke over, inden du investerer i en ny model. På denne måde finder du den model, der passer perfekt til dit hjem og dine behov.

 1. For det første kan du tænke over størrelsen – både i forhold til din skabsplads, men også dit daglige service. Er du/I single, par eller en lille familie, så giver det god mening at investere i en mindre opvaskemaskine. På denne måde bliver jeres maskine hurtigt fyldt op. Med en lille opvaskemaskine sparer du derudover penge på det månedlige budget, da den forbruger mindre vand.
 2. Tænk over, hvilken type vaskemaskine du er på udkig efter. Er det en indbygget, en integrerbar eller en fritstående model? Ved at vælge den rigtige type opvaskemaskine, sikrer du den røde tråd i køkkenets indretning.
 3. Lyd- og energiniveauet: Noget af det vigtigste ved en maskine er lydniveauet, når maskinen er i aktion. Ved at vælge en støjsvag model, kan der sagtens hygges i køkkenet efter maden, mens opvaskemaskinen klarer arbejdet. Derudover giver det god mening at vælge en model med energibesparende programmer. Det er godt for pengepungen såvel som for miljøet.

Alle de bedste tilbud på opvaskemaskiner ét sted

Er du på udkig efter en ny vaskemaskine, så er der mange penge at spare. Dine lokale forhandlere har løbende gode tilbud, og her på siden kan du vælge mellem alle de bedste af slagsen. Læs beskrivelserne under hver enkelt model og find den perfekte løsning  til dit hjem. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...
  Hvilken opvaskemaskine skal jeg vælge?
  Først og fremmest skal du finde ud af hvad der er vigtigt for dig. Er det et lavt lydniveau, energiforbruget, udseendet, størrelsen, eller måske prisen? Lydniveauet bliver angivet i db, og angiver et gennemsnitligt støjniveau. Du kan derfor godt forvente at den i visse perioder vil larme mere, mens den i andre vil larme mindre. Energiklassen går fra A+++ til D. Langt de fleste moderne maskiner ligger som minimum på A og op. 
  Hvor meget vand bruger en opvaskemaskine?
  Det afhænger meget af det program der kører. De mest energivenlige maskiner bruger helt ned omkring 10 liter pr. vask, og bruger dermed markant mindre vand end hvis man vasker i hånden. 
  Hvor skal jeg hælde salt i opvaskemaskinen?
  Langt de fleste opvaskemaskiner har et rum i bunden hvor man kan påfylde opvaskesalt også kaldet filtersalt. Som oftest skal topdækslet løftes af, og så kan man hælde saltet i indtil det er ved at flyde over. Saltet er med til at sikre et rent resultat ved at blødgøre vandet så kalkaflejringer bliver minimalt. 
  Hvordan tømmer man en opvaskemaskine for vand?
  Hvis der er vand i maskinen efter brug, er det tegn på at der er noget galt. Det kan være filteret der er stoppet til, eller noget der kræver et større indgreb. For at undersøge problemet nærmere kan det være nødvendigt at tømme maskinen manuelt for vand med en bøtte eller lignende. Du kan også afmontere afløbsslangen fra hvor den er monteret, og lade indholdet løbe ud i en spand eller en flad bakke. 
   

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk