Sponsorerede

Miele

Tilbud på Miele

Langt de fleste kender til Miele brandet. Det gode, klassiske brand, hvis produkter/hvidevarer er et solidt og smart valg. Du finder hvidevarer, der kan integreres, så du får et køkken, der fremtræder elegant og tidløst. Her på siden er der tilbud til dig, der foretrækker Miele brandet. Ugens tilbud er samlet her fra førende forhandlere.

Få mere at vide...

Miele er mere end støvsugere

De fleste forbinder først og fremmest Miele med deres støvsuger i topkvalitet, som mange sværger til. Miele er dog også førende inden for mange andre produkter. Vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, espressomaskiner, kogeplader m.m. Et flot design og suveræn kvalitet kendetegner Miele produkter. Vælg Miele hvidevarer til køkkenet, vaskerummet eller badeværelset, og du er sikker på kvalitet, år efter år. Der er som regel sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det kan være rart at investere én gang i forskellige hvidevarer, som bare fungerer. Så behøver du ikke at tænke på udskiftning inden for de næste mange år. Gå efter Miele produkter, der passer til præcis dit behov. Der er et stort udvalg, så du behøver ikke at gå på kompromis med dine ønsker.

Tilbud på miele (17)

Miele støvsuger
Til 21/12
Miele vaskemaskine
Til 11/12
Miele espressomaskine
Til 31/12
Miele støvsuger
Til 14/12
Miele støvsuger
Til 14/12
Miele støvsuger
Til 23/12
Miele compact C2 XXL Powerline
Til 16/12
Miele støvsuger rød
Til 23/12
Støvsuger
Til 18/12
Støvsuger
Til 18/12
Vaskemaskine
Til 18/12
Opvaskemaskine
Til 18/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.