Køleskab

Køleskab på tilbud

Når du skal have nyt køleskab, er der mange ting, du skal overveje. Hvor stort skal det være? Hvor energivenligt skal det være? Og hvad med designet? Gå på udkig her på siden efter gode tilbud.

Få mere at vide...

Spar penge med et energivenligt køleskab

Igennem livet kan der være brug for forskellige typer af køleskab, alt efter om du er single eller har en stor familie. For en familie, er det vigtigt med et stort køleskab med plads til hele ugens indkøb. Er der nok plads i køleskabet til alle madvarerne sparer det også energi. Er der for meget mad på for lidt plads, kræver det mere strøm at opretholde køleskabstemperaturen. Som single er det måske tilstrækkeligt med et lille køleskab, så der ikke bruges unødigt strøm. At have et køleskab med energimærke A er et minimumskrav. Flere vælger dog at købe et energivenligt køleskab mærket A+, A++ eller A+++. Det er både en fordel for miljøet, men også for pengepungen. Udskift evt. dit rigtig gamle køleskab og tjen hurtigt pengene ind igen ved energibesparelsen. Udover, at køleskabet skal være praktisk, går mange også efter et godt design. Er du til et retro køleskab? Eller et køleskab i rustfrit stål? Der er mange muligheder og lad dig inspirere her på siden.

Tilbud på køleskab (14)

Scandomestic køleskab
Til 9/4
AEG køleskab
Til 9/4
Whirlpool køleskab
Til 2/4
Bosch køleskab
Til 2/4
Gorenje 185 cm køleskab
Til 2/4
AEG 185 cm køleskab
Til 2/4
Electrolux 85 cm køleskab
Til 2/4
Miele 185 cm køleskab
Til 2/4
Wasco Køleskab
Til 5/4
Wasco Køleskab
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.