Køleskab

Køleskab på tilbud

Når du skal have nyt køleskab, er der mange ting, du skal overveje. Hvor stort skal det være? Hvor energivenligt skal det være? Og hvad med designet? Gå på udkig her på siden efter gode tilbud.

Få mere at vide...

Spar penge med et energivenligt køleskab

Igennem livet kan der være brug for forskellige typer af køleskab, alt efter om du er single eller har en stor familie. For en familie, er det vigtigt med et stort køleskab med plads til hele ugens indkøb. Er der nok plads i køleskabet til alle madvarerne sparer det også energi. Er der for meget mad på for lidt plads, kræver det mere strøm at opretholde køleskabstemperaturen. Som single er det måske tilstrækkeligt med et lille køleskab, så der ikke bruges unødigt strøm. At have et køleskab med energimærke A er et minimumskrav. Flere vælger dog at købe et energivenligt køleskab mærket A+, A++ eller A+++. Det er både en fordel for miljøet, men også for pengepungen. Udskift evt. dit rigtig gamle køleskab og tjen hurtigt pengene ind igen ved energibesparelsen. Udover, at køleskabet skal være praktisk, går mange også efter et godt design. Er du til et retro køleskab? Eller et køleskab i rustfrit stål? Der er mange muligheder og lad dig inspirere her på siden.

Tilbud på køleskab (16)

Whirlpool 187,5 cm køleskab
Til 26/2
Electrolux 125 cm køleskab
Til 26/2
Senz 85 cm køleskab
Til 26/2
Whirlpool 187,5 cm køleskab
Til 26/2
Electrolux køleskab
Til 26/2
Scandomestic køleskab
Til 12/3
AEG køleskab
Til 12/3
Scandomestic køleskab
Til 12/3
Scandomestic køleskab
Til 12/3
Wasco Køleskab
Til 27/2
Wasco Køleskab
Til 27/2
Siemens 186 cm køleskab
Til 5/3
Electrolux køleskab
Til 5/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.