Sponsorerede

Køleskab

Køleskab på tilbud

Når du skal have nyt køleskab, er der mange ting, du skal overveje. Hvor stort skal det være? Hvor energivenligt skal det være? Og hvad med designet? Gå på udkig her på siden efter gode tilbud.

Få mere at vide...

Spar penge med et energivenligt køleskab

Igennem livet kan der være brug for forskellige typer af køleskab, alt efter om du er single eller har en stor familie. For en familie, er det vigtigt med et stort køleskab med plads til hele ugens indkøb. Er der nok plads i køleskabet til alle madvarerne sparer det også energi. Er der for meget mad på for lidt plads, kræver det mere strøm at opretholde køleskabstemperaturen. Som single er det måske tilstrækkeligt med et lille køleskab, så der ikke bruges unødigt strøm. At have et køleskab med energimærke A er et minimumskrav. Flere vælger dog at købe et energivenligt køleskab mærket A+, A++ eller A+++. Det er både en fordel for miljøet, men også for pengepungen. Udskift evt. dit rigtig gamle køleskab og tjen hurtigt pengene ind igen ved energibesparelsen. Udover, at køleskabet skal være praktisk, går mange også efter et godt design. Er du til et retro køleskab? Eller et køleskab i rustfrit stål? Der er mange muligheder og lad dig inspirere her på siden.

Tilbud på køleskab (12)

Isbil el. køleskab
Til 23/12
AEG køleskab
Til 13/12
Grundig køleskab
Til 13/12
Vestfrost køleskab
Til 11/12
Scandomestic køleskab
Til 11/12
Køleskab K44W
Til 23/12
Atlas køleskab
Til 10/12
Atlas køleskab
Til 10/12
Køleskab K240W
Til 12/12
Køleskab K115W
Til 12/12
Scandomestic køleskab m. boks
Til 11/12
Atlas køleskab med fryseboks
Til 10/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.