Fryser fryseskab kummefryser hvidevarer

Her finder du de bedste priser på en ny fryser

Næsten alle danske husstande har en fryser i køkkenet, og nogle har endda også suppleret med en kummefryser. Det er især hvis man har en løsning hvor man har et kølefryseskab, hvor der som oftest er 60% køleskab og 40% fryser. Her kan en kummefryser være oplagt da man så får mere plads til de frosne varer. Det er dog også blevet populært med et selvstændigt køleskab og et selvstændigt fryseskab, således at man har lige meget plads til både varer til køl og varer til frost. 

Vælg den rigtige fryser til dit behov

Det kan være fristende at vælge den største fryser du kan finde, men fylder du den ikke op, bruger du også meget el på at holde den kold. Så lav en vurdering af hvor meget plads du har behov for, og find så de modeller der har den kapacitet i liter der giver mening. Nogle frysere fås i dag også med en lang række funktioner der bl.a. gør vedligeholdelse meget nemmere, som f.eks. automatisk afrimning. Andre funktioner som bør nævnes er også superfrys der gør giver frysefunktionen et boost hvis du har varer som hurtigt skal køles ned, og nogle har også en funktion hvor den kan lave isterninger klar på ingen tid til den kølige drink. 

Det er også vigtigt at du finder et køleskab der har så høj energimærkning som muligt, gerne A+++. Jo højere energimærkning, jo mindre strøm bruger fryseren. Har du således en ældre fryser der har en lav energimærkning, så bør du overveje at skifte den ud med en nyere og mere energivenlig fryser. 

Få mere at vide...

  Find andre hårde hvidevarer

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk