Elpære

Elpærer på tilbud

Førhen var en elpære bare en elpære. I dag findes der et hav af forskellige elpærer. Skal du have fest, kan du endda vælge en elpære i en festlig farve. Hvad med fx en postkasserød farve, der giver et fint skær til røde fødselsdagsballoner. De fleste køber dog bare almindelige elpærer med lidt forskelle i lysmængden og holdbarheden.

Få mere at vide...

Elpærer til små eller store lamper

Elpærer i dag kommer i flere forskellige typer af modeller. Der er bl.a. forskel på antal watt – eller lumen, som er en anden måde betegnelse for at måle lysmængden. Desuden bruger mange elpærer meget mindre strøm end tidligere. Energisparepærer kan holde i rigtig lang tid, så du er fri for at købe elpærer hele tiden. LED elpærer har en lang levetid og er den mest energieffektive pære på markedet. Du kan eksempelvis købe en LED pære med en forventet levetid på ca. 20.000 timer. En elpære kan lyse mere eller mindre kraftigt alt efter, hvor pæren skal lyse henne. Til køkken, badeværelse eller arbejdsværelse bruges som regel en kraftig belysning. Som hyggebelysning kan du vælge en pære med en mat pære, Vil du have ægte hyggebelysning, kan du også vælge en pære, der giver et gyldent lys. Det er forskelligt, hvor stor fatningen er. Mindre lamper, såsom natlamper, læselampe og små stuelamper bruger som regel en pære med en lille fatning. Så skal du gå efter en pære med en E14 fatning. Ellers hedder den mest almindelige E27 – også kendt som en pære med en stor fatning. Se ugens tilbud på elpærer.

Tilbud på elpærer (36)

LED, rundstrålende, E27
Til 25/2
LED, 3 stk., E27
Til 25/2
LED Globe De Luxe Pære
Til 24/2
Bright Pærer
Til 24/2
LED Drop De Luxe Pære
Til 24/2
Deko Facet LED Pære
Til 24/2
Eco Classic 2-pak
Til 28/2
Osram LED pærer
Til 23/2
Philips hue pære
Til 24/2
Philips hue startsæt
Til 24/2
Osram LED classic 3-pak
Til 24/2
LED-pære
Til 27/2
LED-pære
Til 27/2
LED-pærer 3-pak
Til 27/2
Cosna Dæmpbar LED-pære
Til 27/2
Cosna LED-pærer
Til 27/2
Cosna LED-pære
Til 27/2
Cosna LED-pære
Til 27/2
Cosna LED-pære
Til 27/2
Cosna LED-pære
Til 27/2
Cosna Filament LED-pære
Til 27/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.