Sponsorerede

DAB Radio

Tilbud på DAB radio

Selvom mange lytter til musik på deres telefon eller computer, er radioen alligevel populær. DAB-radioen er den digitale radio, hvor du kan høre dine yndlingsradioprogrammer, hentet fra nettet. Du skal bare tune ind på dine yndlingsradioprogrammer til en start, og så ligger de altid klar til dig, når du tænder for radioen. Køb en radio med eksempelvis cd-afspiller og Bluetooth, fjernbetjening og faste stationer, så du altid kan høre dit favoritprogram.

Få mere at vide...

DAB radio i limegrøn?

At lytte til musik fra radioen eller følge med i interessante radioprogrammer giver en særlig oplevelse i hverdagen. Radioen er med til at samle familien, modsat det at lytte til radio fra din smartphone. Du finder DAB-radioer i smukke designs, så radioen står fint i køkkenet eller i stuen. Når radioen står i køkkenet kan alle følge med. Familiens medlemmer kan også foreslå ny musik, da det er muligt at afspille musik fra din tablet eller smartphone, når du sætter dem til din radio via AUX. Du kan også sætte dine høretelefoner til radioen, for at få endnu bedre lyd. Nogle radioer er klassiske i designet, eksempelvis i kridhvid, imens andre fås i mere sprælske, moderne farver. Det kan eksempelvis være limegrøn eller en anden smart farve. Gå ikke glip af de fantastiske tilbud.

Tilbud på dab radio (21)

Radionette Solist DAB-radio
Til 31/12
Bærbar Radio DAB-200Bt
Til 31/12
DAB radio
Til 13/12
DAB+ radio
Til 23/12
Dab-radio
Til 31/12
Bærbar DAB+/FM Radio
Til 15/12
Retro radio DAB+/FM
Til 15/12
DAB+ radio
Til 18/12
DAB+/FM Radio
Til 16/12
DAB+/FM-Radio
Til 16/12
Grundig bærbar radio
Til 13/12
DAB+ designradio
Til 18/12
Argon DAB/FM-bordradio
Til 23/12
ZS-PS55 - Med DAB+
Til 23/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.