Trafikalarm saphe ooono

Find de bedste tilbud på en trafikalarm og undgå fartbøder

Det er altid en kedelig oplevelse at blive snuppet af en fotofælde eller i en af politiets fartkontroller og dermed få tilsendt en fartbøde, også selvom det er ens egen skyld. Du kan dog undgå en stor del af bøderne med en lovlig trafikalarm der informerer om hvor der er fartkontroller og fotofælder, så du undgår at blive blitzet. En stor del af trafikalarmerne er udviklet til biler, men flere producenter er også begyndt at lave modeller der henvender sig til motorcykler og MC. Slip for fartbøderne med en trafikalarm og vi har fundet de bedste tilbud til dig lige her. 

Sådan undgår du fartbøden med en trafikalarm

Med en trafikalarm i bilen eller på motorcyklen bliver du orienteret om fartkontroller, fotovogne, ulykker og meget mere, som alt sammen er med til at gøre din færdsel så ubesværet og optimal som mulig. De fleste trafikalarmer skal kobles sammen med en smartphone så den hele tiden kender din aktuelle placering og dermed kan advare om trafikuheld o.lign. Trafikalarmerne virker både til Android og til iOS. Advarslen kommer ofte mellem 30 og 60 sekunder inden hændelsen. 

Trafikalarmerne får informationer ind fra andre trafikanter, der melder ind hvor der f.eks. er fotovogne, hvor der er sket uheld, men også steder hvor der f.eks. er heste der er løbet løbsk. Og husk at det på ingen måde er ulovligt at have en trafikalarm i bilen eller på motorcyklen. 

Få mere at vide...

  Måske du også kan bruge

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk