Computer pc bærbar laptop

De skarpeste priser på computere

PC'en eller computeren er blevet en del af vores hverdag, og den bliver i dag ikke kun brugt til at tjekke mails og surfe på nettet. Vi er som mennesker blevet langt mere digitale, og udnytter de mange muligheder der er ved computere til at redigere billeder og videoer, skrive opgaver og rapporter, streame videoer, lave budgetter i Excel, og ikke mindst game de absolut fedeste computerspil. Måske er det på tide at udskifte den gamle langsomme computer med en nyere en af slagsen? Eller har behovet ændret sig så en bærbar måske giver bedre mening? Vi har her på siden samlet de aktuelle tilbud fra tilbudsaviserne på computere.

Hvilken computer skal du vælge?

Det er egentlig kun dig der kender svaret, men vi kan hjælpe dig lidt på vej. For i takt med at teknologien hele tiden udvikler sig, så ændrer vores behov sig også. Skal du bare bruge computeren til mails, søge på nettet, og andre hverdagsting der ikke kræver den store power, så har du mere eller mindre frit valg på alle hylder, men en bærbar computer er måske mest optimal. Først og fremmest fylder den ikke så meget som en stationær, og så er den nem at flytte rundt. Vil du gerne have en rigtig mus og et rigtigt tastatur så er det også muligt at koble dette til en laptop. Bruger du din computer meget, og er du afhængig af at den er hurtig, så skal du have en computer med en større processor og med flere ram. Ram'ene er computerens aktuelle hukommelse, og jo flere/større jo hurtigere vil computeren opleves. Processoren er computerens hjerne, og jo større den er (jo flere GHz) desto hurtigere vil computeren opleves. Specielt streaming, Youtube og videoredigering er med til at bruge en stor portion af computerens ressourcer, så skal computeren bruges til dette så gå efter en computer med en stor processor og en god portion ram. 

Skal computeren bruges til at game på eller redigerer du meget tunge videoer og billeder i Photoshop o.lign., så skal der både være mange ram og en stor processor, men det er også vigtigt at grafikkortet er godt og kan klare belastningen.

Få mere at vide...

  Pssst...måske dette kunne friste?

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk