Sukker på tilbud

Sukker på tilbud

Sukker bruges i mange af hverdagens små retter, til varme og kolde drikkevarer eller til desserter. Fra morgenstunden bruger du sikker sukker på dine havregryn eller cornflakes og hertil drikker du en kop te eller kaffe med sukker. Find tilbud på sukker her på siden.

Få mere at vide...

Sukker til lækre kager

Sukker forbindes ofte med hyggestunder. Stunder, hvor den søde tand skal forkæles. Det er lækkert at bage en kage og hertil bruges masser af sukker. Tag en hjemmebagt kage med til kollegerne eller bag en klassens time kage til ungerne. Mange fødselsdage fejres med søde lækkerier. Varm kakao, lagkager, hjemmelavede småkager og fødselsdagsboller. Der er mange muligheder for at forkæle dine gæster med sukker i huset. Sukker kan også gøre underværker, hvis du vil lave lidt hurtige snacks. Både, hvis du vil lave snacks til sommer, efteråret, vinteren eller foråret. Måske vil du riste nødder i hjemmelavet karamel til en efterårsaften? Lave julekonfekt i december måned? Lave frugtsmoothies eller milkshakes til en forårsdag eller spise jordbær med sukker på til sommer? Der er mange muligheder for lækkerier, når sukker er din hjælper i køkkenet. Du finder tilbud på forskellige typer af sukker her på siden. Rørsukker eller hvidt sukker – her er sukker for enhver smag og til forskellige anledninger.

Tilbud på Sukker (16)

Sukker
Til 4/4
Sukker
Til 27/6
Ja! sukker
Til 5/4
Ja! Sukker
Til 5/4
Sukker
Til 4/4
Ja! Sukker
Til 25/4
Dansukker
Til 6/4
365 Økologisk rørsukker
Til 4/4
Flormelis
Til 27/6

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.