Tilbud på kage

Færdiglavet kage på tilbud

Vi kender det alle godt - nogle gange får man bare lyst til at sætte tænderne i et dejligt stykke kage. Om det er chokoladekage, banankage, pandekager, gifler eller noget helt andet, så elsker vi hyggen omkring det at spise kage. Det er dog ikke altid at man har hverken tiden eller overskuddet til selv at finde den gode kageopskrift frem og selv gå igang med at bage, så derfor er det godt at det efterhånden er muligt at finde rigtig lækre færdiglavede kager, og vi har her samlet alle de aktuelle og bedste tilbud.

Drømmekage, muffins eller pandekager?

Der findes efterhånden et hav af forskellige kager, nogle har dansk oprindelse, og andre har vi hentet fra udlandet. Fælles for dem alle er at de som oftest er blevet store successer på de danske kageborde. Foruden stensikre hits som chokoladekage, banankage, gulerodskage, og drømmekage, så har vi også lige så velsmagende udgaver som brunsviger, romkugler, hindbærsnitter og meget mere. Og hvem kan undsige sig julens mange småkager som jødekager, klejner, pebernødder, vaniljekranse og brunkager? Den store bagedyst har uden tvivl genopfrisket kærligheden til både det at bage, men også bagværk generelt, og har været med til at introducere kager som macarons, cupcakes og dekoration med fondant. 

Der er de senere år også kommet større fokus på kager uden æg og uden sukker, og efterhånden er udvalget af disse kager også blevet større i dagligvarebutikkerne, så det er muligt at finde kaloriefattige og sundere alternativer til den traditionelle kage. 

Og vidste du i øvrigt at den mest solgte kage er kanelgifler, skarpt forfulgt af mazarinkage og citronhalvmåne?

Få mere at vide...

  Find relaterede varer

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk