Vækkeur vække ur ringeur ringe ur clockradio radio clock klok klokker

Vækkeur

Får du den start på dagen du fortjener? Vi vil gerne hjælpe dig med at komme op om morgenen og få en dejlig start på dagen. Det gør vi ved at præsentere dig for de bedste tilbud på smarte, søde og flotte vækkeure. Uanset om du er på udkig efter et digitalt vækkeur, et vækkeur med lys eller noget helt tredje, så finder du her på siden ure til enhver smag, og med sikkerhed også et, der passer perfekt til dig.

Vækkeur med lys

En god nattesøvn og en afslappet start på dagen er afgørende for dit velbefindende og dit generelle overskud. Til dig, der ønsker at blive vækket blidt og oven i købet få hjælp til ikke at falde i søvn igen, anbefaler vi et vækkeur med lys. Et vækkeur med lys vækker dig med et trinvist opadgående lys. Det er det tætteste, du kommer på en naturlig solopgang, og det føles især godt om vinteren, hvor det ellers godt kan være fristende at vende sig på den anden side og trække dynen op over næsen.

Et vækkeur med lys hjælper dig med at vågne på den mest afslappede måde og fortæller kroppen, at dagen er begyndt.

Retro eller digitalt

Der kan nu være noget sødt og hyggeligt over retro-design. Det er bestemt også tilfældet, når vi taler vækkeure. Med et retro-vækkeur kan du drømme dig helt væk fra den digitale verden og vågne veludhvilet om morgenen – forudsat, at du har husket at skifte batterierne eller tilslutte det til stikkontakten, vel at mærke. Hvis du ikke har noget imod, at det er lidt mere moderne, er et digitalt vækkeur måske det rigtige for dig. Med et digitalt vækkeur behøver du i øvrigt ikke at bekymre dig om sommer- eller vintertid. Så er du sikker på at blive vækket til tiden året rundt.

Tilbud på vækkeure fra mange gode mærker

Blandt tilbuddene på vækkeure finder du løbende mange gode mærker som Braun, OBH Nordica og mange flere – i en kvalitet, som du vil blive glad for i mange år. Det er skønt at kunne være sikker på at vågne til tiden, og derudover er det fint at undgå at skulle placere mobil eller tablet ved siden af sengen, da det giver en bedre nattesøvn. Vi håber, at du finder et fint vækkeur blandt tilbuddene her på siden. Vi ønsker en afslappende nattesøvn og en veludhvilet start på dagen. God fornøjelse.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk