Termokande thermokande kande termo thermo

Termokande på tilbud

Skal du på telttur? Skovtur? Eller på arbejde eller studie? Der er mange årsager til at medbringe en termokande. Tag termokanden med på farten og nyd en kop kaffe eller te, når du har en ledig stund. Se alle tilbuddene fra ugen på smukke og praktiske termokander.

Termokander fra de kendte mærker

Du kan få termokander i alle størrelser, farver og designs, og der findes en række klassikere derude som nærmest er udødeliggjorte designklassikere. Heriblandt findes mærker som f.eks. Stelton, Alfi, Eva Solo, Georg Jensen, Rosendahl, Bernadotte, Kähler, Bodum og mange flere. Dog er det bestemt også muligt at finde billigere løsninger fra f.eks. Tiger.

En termokande kan være guld værd

En termokande er guld værd, når du er langt væk hjemmefra og har brug for noget varmt at drikke. Du finder forskellige termokander, alt efter om den bare skal være praktisk? Smuk og elegant? Eller funky og helt unik? Find en termokande i rustfrit stål, silikone eller plastik og evt. med en pumpe, så det er nemt at få kaffe på farten. Det er praktisk, hvis termokanden har håndtag, så den er let at transportere. Derudover skal den kunne holde kaffen varm i mange timer, og den skal have en passende størrelse. En kapacitet på mellem 1 og 2 liter er meget typisk for en termokande. Mindre rejseudgaver kan dog være nyttigt. Nogle går efter en iøjnefaldende farve, så den ikke forsvinder i mængden ved store forsamlinger. Andre er mere til et stilrent og klassisk design. Vælg blandt et bredt sortiment af termokander her på siden.

Termokande til naturoplevelser

En termokande er dog også mere end det man putter på sofabordet når gæsterne skal have en god kop kaffe eller te. Det er også den uundværlige del af en vandretur i naturen, hvor du gerne vil have lidt varmt at drikke undervejs. Her er det en helt essentiel del af turen, hvor kaffen eller det varme vand kan holdes varmt i flere timer uden problemer.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk