Tæpper

Tæpper på tilbud

Find alle former for tæpper på tilbud. Måske har du brug for et tæppe til sofaen? Et pyntetæppe til entreen? Eller måske et tæppe til at varme sig med på terrassen? Der er mange grunde til at købe et tæppe – for hyggens skyld, for at varme sig med eller måske bare til pynt.

Få mere at vide...

Tæpper til indendørs eller udendørs brug

Du kan finde et lækkert uldtæppe til sofaen, så du har noget at lægge over benene, når du ser fjernsyn. Du kan finde smukke plaider i unikke mønstre, der står godt til en stilren sofa. Er du del af en familie med små børn, kan der også være brug for et tæppe til fx barnevognen eller børneværelserne. Tæpper er også brugbare til udendørs brug, hvis du skal ud at sejle, sidde i haven en sommeraften eller på skovtur. Find tæpper af bomuld, uld, fleece eller andre bløde materialer. Tæpper i alle prisklasser og forskellige mærker – alt fra designertæpper til discounttæpper. Med smukke tæpper i hjemmet kan du vise din personlige stil og føle dig godt hjemme. Få et godt overblik her på siden over de mange muligheder.

Tilbud på Tæpper (21)

Domino tæpper
Til 28/6
Cozy tæpper
Til 28/6
Kunstgræs
Til 28/6
Sav tæppe
Til 2/7
Balsatre tæppe
Til 2/7
Kludetæpper
Til 31/8
Kingstown tweed pr. m2
Til 29/7
Sivana waves
Til 29/7
Sivana silk
Til 29/7
Sivana Branch
Til 29/7
Sivana Linköping
Til 29/7
Kludetæppe
Til 28/6
Wiltontæpper
Til 28/6
Gulvtæppe
Til 31/7
Hæklet gulvtæppe
Til 31/7
Krekling tæppe
Til 2/7
Brei tæppe
Til 2/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.