Sponsorerede

Tilbud på stegepander

Vil du have en klassisk sort aluminiums stegepande eller en stegepande i rustfrit stål? Der er mange muligheder, som du finder her på siden og endda til super lave priser. Her er tilbud efter tilbud på stegepander fra førende forhandlere. Køb en stegepande til et almindeligt komfur, gas eller induktion. En del stegepander kan også bruges i ovnen.

Få mere at vide...

Stegepander med non-stick belægning

Til gryderetter eller et enkelt spejlæg, er det praktisk med en stegepande. Find en let, lille stegepande til spejlæg og en stor stegepande til eksempelvis gode bøffer. Stegepander fås i mange kvaliteter, fra de helt billige og til dyre mærkevareprodukter. De billige kan sagtens være gode, men vil du have valuta for pengene, kan du gå efter de dyrere slags. Vælger du en non-stick belægning, kan du stege madvarer uden fedtstof. Hurtig opvarmning og nedkøling er ikke det bedste for en non-stick pande, ligesom den altid skal vaskes med opvaskemiddel. De fleste stegepander holder i et par, og en del stegepander kan også gå i opvaskemaskinen. Det er vigtigt, at håndtaget sidder godt fast og ikke bliver løst med tiden. Der skal heller ikke være irriterende skruer, men i stedet et glat håndtag med et godt greb. Få et godt overblik her på siden over ugens tilbud.

Tilbud på stegepande (21)

Stegepande
Til 23/12
Stegepande
Til 23/12
Stegepande
Til 23/12
Stegepande
Til 23/12
Verona Stegepande
Til 23/12
Rotissér OH Stegepande
Til 23/12
Evatrio stegepande el. gryde
Til 23/12
Rösle Elegance stegepande
Til 21/12
Tefal Talent stegepande
Til 21/12
Tefal Hard Titanium stegepande
Til 23/12
Holm stegepande
Til 23/12
Scanpan stegepande
Til 23/12
Stegepande
Til 16/12
Stegepande
Til 16/12
Stegepande
Til 23/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.