Stearinlys

Gode tilbud på stearinlys

Stearinlys skaber hygge på en helt særlig måde. Det er svært at erstatte den hygge der er ved levende lys og måske med ild i pejsen samtidig. Stearinlys giver et behageligt lys, der får dig til at geare ned om aftenen. Der er også mange flotte stearinlys, der kan give lidt ekstra til rummene i boligen. Du finder super tilbud på stearinlys her på siden.

Få mere at vide...

Stearinlys til hele året rundt

Stearinlys er et hit på lune sommeraftener på terrassen eller til indendørs hygge om efteråret/vinteren. Når du får gæster, er det hyggeligt at sætte stearinlys på badeværelset. Stearinlys fås i mange farver og der er også forskellig kvalitet, alt efter prisen. Du kan finde helt billige stearinlys, der kan være fine til en campingtur. Du kan også gå efter lidt dyrere stearinlys i en god kvalitet, der brænder stabilt og ikke drypper for meget med stearin, når lyset brænder. Du kan også gå efter nogle, der ikke soder så meget, hvilket igen kommer an på kvaliteten. Nogle er lavet af 100 % ren stearin- eller paraffin. Paraffinlys giver en ren flamme, der soder mindre. Se de gode tilbud på stearinlys her på siden, så du kan spare penge på både billige og dyrere stearinlys.

Tilbud på stearinlys (17)

Storm batterilys
Til 31/5
Bloklys
Til 30/3
Windsor fyrfadslys
Til 30/3
Sara Lyssæt
Til 30/3
Fyrfadslys
Til 29/3
Bloklys med motiv
Til 30/3
Windsor fyrfadslys
Til 30/3
Bloklys 3 stk.
Til 1/4
Kronelys
Til 1/4
Bloklys
Til 1/4
Fyrfadslys
Til 1/4
Bloklys
Til 5/4
Fyrfadslys
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.