Sovesofa sove sofa futon briks teenage

Sovesofa

Det er altid dejligt, hvis et møbel er både æstetisk og praktisk og kan anvendes til flere formål. Det er netop denne egenskab, der kendetegner en sovesofa. Her får du virkelig meget valuta for pengene – en lækker sofa om dagen og en praktisk gæsteseng om natten. Sovesofaen er oplagt til studielejligheden, gæsteværelset og hjemmekontoret, hvor den hurtigt forvandler rummet til et ekstra soveværelse, når der er behov for det.

Ganske vist er der mange gode grunde for at vælge en sovesofa til hjemmet. Der er imidlertid ingen grund til at betale mere end nødvendigt for sofaen. Vi holder derfor hver uge øje med de bedste tilbud på sovesofaer og præsenterer dem for dig her på siden. Med et godt tilbud får du råd til rigtig meget sofa og en flot kvalitet, som du vil blive glad for mange år ud i fremtiden. God fornøjelse med at finde den model, der vil berige dit hjem.

Meget gæstfrihed i ét møbel

Er du typen, der holder af at have familie og venner på besøg, selvom de måske ikke bor lige rundt om hjørnet? I dette tilfælde vil en sovesofa utvivlsomt være en rigtig god investering. Sovesofaen giver dig og dine gæster ekstra frihed til at være spontan, når den gode stemning tager overhånd, eller når der er kommet et ekstra glas vin på bordet.

Der er ingen, der siger, at svigermor skal flytte ind, men med en fin løsning har du i hvert fald mulighed for at logere dine gæster i længere tid ad gangen, og det på en behagelig måde. Ydermere giver du dine gæster mulighed for at trække sig tilbage og slappe af om dagen, mens du måske har travlt med andre ting.

Gode tilbud og et stort udvalg

Læder, stof, metal eller træ – sovesofaer findes i mange afskygninger, farver og størrelser. Du har derfor rig mulighed for at vælge en model i materialer, der passer perfekt til din øvrige indretning. Og selvom det godt kan være fristende at vælge den billigste model, så giver det ofte god mening at investere lidt mere og så til gengæld få en kvalitet, der er det bedre. Du kan finde dem hos JYSK, Daells Bolighus, Bilka, My Home m.fl. 

En sovesofa er trods alt et møbel, du vil kunne få glæde af i mange år. Og med et godt tilbud er der alligevel råd til mere, end du måske tror.

Få mere at vide...
  Hvad er en futon sovesofa?
  En Futon er en sovesofa, men bygget lidt anderledes op. Her ligger madrassen nemlig frit ovenpå stellet, men kan stadig foldes sammen som en normal sovesofa kan. Futon er egentlig en gammel Japansk måde at udnytte sin soveplads på, hvor man ruller madras og dyne sammen i et og placerer ovenpå nogle bestemte måtter. Det gør det nemt at pakke sovepladsen sammen og placere i et skab så det ikke er i vejen. 
  Hvilken sovesofa er bedst?
  Det kan være fristende at gå efter samme udgangspunkt som når man køber andre ting, ved at kigge efter bedst i test og lignende. Men det at finde en god sovesofa er super individuelt, og kommer helt an på hvad det er man reelt set leder efter. Nogle vil gerne have en der er blød, nogle medium og andre en der er hård. Der kan også være forskel i hvor stor sofaen skal være, og hvordan den skal se ud. Så det bedste råd når du skal finde den bedste sovesofa, er at tage ud og kigge på en række forskellige, og selv danne dig et indtryk af hvilken der passer dig bedst. 
  Hvilken sovesofa skal jeg vælge?
  Det er individuelt hvilken sovesofa du skal vælge, da vi som mennesker helt generelt har forskellige ønsker og behov. Men når du skal ud og vælge din nye sovesofa, så skal du vælge en der først og fremmest kan være i det værelse den skal stå i. Dernæst skal du gøre op med dig selv om den primært skal være seng, sofa eller fordeles ligeligt mellem de to. Du kan f.eks. godt vælge en der fungerer bedre som sofa, end som seng, såfremt den skal stå i et gæsteværelse eller kun skal bruges når der er overnattende gæster. Skal den derimod primært bruges som din egen seng, så er det vigtigere at denne funktion er den primære. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk